Uyku ilacı konusunu doktora danış sadece.

Benzer bir sürede yolculuğu ben de tren ile yapmıştım bir keresinde. İlgi alanlarına göre oyun, müzik, kitap, internet, biraz da uyku derken vakit geçecek merak etme. Sen istediğin kadar otobüste uyuyamıyorum de, paşa paşa uyuyacaksın merak etme. Saatlerce bir şeyler ile ilgilenip uyumayınca, vücudun yorulduğunda öyle bir uyuyacaksın ki sen de şaşıracaksın. Dert etme.
Çok teşekkürler hocam, hızlı tren bileti bulamadım ben yoksa çok daha rahat ederdim ben de. Belki dönüşte bulabilirim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için

Tamamen mecburiyetten 16 saat otobüs yolculuğuna çıkacağım. Uçakla gitme veya gitmeme gibi bir ihtimalim yok. Tavsiyeleriniz nelerdir? Hayatımda daha önce hiç uyku hapı kullanmadım ancak 16saat uyumadan geçmez. İşin kötü tarafı otobüslerde uyuyabilen bir insan da değilim maalesef. Uyku hapı yardımcı olur mu uyuyakalmama? Uyku ilacı tavsiyeleriniz falan varsa onu da alabilirim, ayrıyeten doktora da danışabilirim bu konu için.

Yanında uzun bir müzik listesi getir camdan bakarken dinle mis gibi. Ben hep böyle yapıyorum.

Bir de fazla uzun süre oturur şekilde kalma, mola olunca arada çıkıp yürümen güzel olur. O kadar uzun süre oturmak hiç sağlıklı olmaz.

Otobüs yolculukları ne kadar dışarıdan güzel görünse de aslında berbattır bana göre. Kitap oku film izle vs diyenler olmuş ama eğer otobüs tutması varsa telefon ekranına 10 dk baktığın an fenalaşıyorsun. 12 saat civarı çok yolculuk yaptım artık sonlara doğru dakikaları sayar oldum bitsin diye.

Tamamen mecburiyetten 16 saat otobüs yolculuğuna çıkacağım. Uçakla gitme veya gitmeme gibi bir ihtimalim yok. Tavsiyeleriniz nelerdir? Hayatımda daha önce hiç uyku hapı kullanmadım ancak 16saat uyumadan geçmez. İşin kötü tarafı otobüslerde uyuyabilen bir insan da değilim maalesef. Uyku hapı yardımcı olur mu uyuyakalmama? Uyku ilacı tavsiyeleriniz falan varsa onu da alabilirim, ayrıyeten doktora da danışabilirim bu konu için.
En önü sakın alma, uyumak istersen uyuyamazsın; telefonuna film vs. indir, o seni en az 5 saat götürür zaten. Geri kadanda da müzik dinler, uyursun vs.

Ben 48 saatlik uçak yolculuğu yapmıştım bu kadar kuruntu yapmamıştım yahu. Şaka maka olabildiğince dizi film müzik indir. İnternetsiz kalacakmış gibi. YouTube videosu da indirebilirsin.
Tüm şarjların full olsun power bank kesin götür.

Telefonuna emulatör kur. İçine ne kadar eski pokemon oyunu varsa at. Baya sarıyor uzun yollarda.

Otobüs yolculukları ne kadar dışarıdan güzel görünse de aslında berbattır bana göre. Kitap oku film izle vs diyenler olmuş ama eğer otobüs tutması varsa telefon ekranına 10 dk baktığın an fenalaşıyorsun. 12 saat civarı çok yolculuk yaptım artık sonlara doğru dakikaları sayar oldum bitsin diye.
Tam olarak öyle ya. Telefon ekranına bakamıyorum bile, anca müzik dinlerim.

Ben 48 saatlik uçak yolculuğu yapmıştım bu kadar kuruntu yapmamıştım yahu. Şaka maka olabildiğince dizi film müzik indir. İnternetsiz kalacakmış gibi. YouTube videosu da indirebilirsin.
Tüm şarjların full olsun power bank kesin götür.
48 Saat uçak yolculuğu nedir hocam nereden nereye gittiniz :D