Emin olamadım babamın kredi kartını bulmaya değer mi
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Paparan varsa daha basit olur.Emin olamadım babamın kredi kartını bulmaya değer mi![]()
Bu ürün işe yarar fakat bunun plastiği sert ve kablo ucunu tam sarmıyor boşluk bırakıyor. Şu çok daha iyi ama fiyatı yüksek. 3GEN CASE Kablo Ucu Koruyucu Iphone 11-12-13-14 Pro & Promax & Plus Modelleri Ile Uyumlu Silikon Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pawEn
Üstün
Iphone için bu.Bu ürün işe yarar fakat bunun plastiği sert ve kablo ucunu tam sarmıyor boşluk bırakıyor. Şu çok daha iyi ama fiyatı yüksek. 3GEN CASE Kablo Ucu Koruyucu Iphone 11-12-13-14 Pro & Promax & Plus Modelleri Ile Uyumlu Silikon Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aynı ürünün siyah rengi gibi duruyor, konudaki ürün kesinlikle alınır Prime ile.Bu ürün işe yarar fakat bunun plastiği sert ve kablo ucunu tam sarmıyor boşluk bırakıyor. Şu çok daha iyi ama fiyatı yüksek. 3GEN CASE Kablo Ucu Koruyucu Iphone 11-12-13-14 Pro & Promax & Plus Modelleri Ile Uyumlu Silikon Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BirForumcuKişi
Üstün
Aldım teşekkürler.
Ürünün, aslında çok yüksek fiyatlı bir ürün olmadığına dikkat çekmek için paylaştım. Ayrıyeten Prime kullanıcısı olmayanlara da +kargo olarak düşünebilirsiniz.
Prime kolayca alınıyor ama bugüne kadar 10 hesap açıp ücretsiz kullanmışımdır.Ürünün, aslında çok yüksek fiyatlı bir ürün olmadığına dikkat çekmek için paylaştım. Ayrıyeten Prime kullanıcısı olmayanlara da +kargo olarak düşünebilirsiniz.
Vilgefortz
Başarılı
Hocam bi iphone için 50.000 lira verene bence fazladan 40 tl vermek sorun olmaz gibi.Bu ürün işe yarar fakat bunun plastiği sert ve kablo ucunu tam sarmıyor boşluk bırakıyor. Şu çok daha iyi ama fiyatı yüksek. 3GEN CASE Kablo Ucu Koruyucu Iphone 11-12-13-14 Pro & Promax & Plus Modelleri Ile Uyumlu Silikon Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Plastik bir şey sonuçta fiyat normal geldi.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-
-