vladimirputin
Becerikli
Yeni 16TB'lik flash bellek aldım. Programlarımı taşı butonuyla flasha atmaya çalışıyorum fakat uyarı geliyor ve aktarmıyor. Ekstra bir uygulama mı gerekiyor?
Dediğiniz gibi ya sahte ya da taşınabilir SSD almıştır belki.16 TB USB ilk defa duyuyorum nereden aldınız? Sahte olabilir. Sahteyse o yüzden dosya aktarımı yapamıyorsunuz. 16 TB gösterilen depolama 3-4GB bişeydir sahteyse.
https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Siyah-için-Flash-Sürücü/dp/B0D1DNRXTV Böyle bir şey almış heraldeDediğiniz gibi ya sahte ya da taşınabilir SSD almıştır belki.
Yeni 16TB'lik flash bellek aldım. Programlarımı taşı butonuyla flasha atmaya çalışıyorum fakat uyarı geliyor ve aktarmıyor. Ekstra bir uygulama mı gerekiyor?
16 TB SSD yok hocam.Yeni 16TB'lik flash bellek aldım. Programlarımı taşı butonuyla flasha atmaya çalışıyorum fakat uyarı geliyor ve aktarmıyor. Ekstra bir uygulama mı gerekiyor?
Var. U.2 formatındaki SSD'ler 16 TB üstü kapasiteye de çıkabiliyor. Örnek ürün:
SATA SSD ve HDD'lerde olduğunu anımsıyordum ama M2'lerde olduğunu bilmiyordum, yeni bir bilgi için teşekkürler Caner hocamVar. U.2 formatındaki SSD'ler 16 TB üstü kapasiteye de çıkabiliyor. Örnek ürün:
Bunun yanı sıra bazı SATA ve sunucu için tasarlanan SSD'ler de bu kapasitede olabiliyor.