Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Bir tane adama Kingdom Come: Deliverance II çıkıyordu bu random keylerden. Merak edip cebimde kalan son 20 TL’ye ben de aldım. Bana böyle bir oyun çıktı. Oyun mağazada 200 dolara satılıyor. Resimlerden baktım, pek 200 dolar eden bir oyuna benzemiyor.

Screenshot_20251206-151158.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane adama Kingdom Come: Deliverance II çıkıyordu bu random keylerden. Merak edip cebimde kalan son 20 TL'ye ben de aldım. Bana böyle bir oyun çıktı. Oyun mağazada 200 dolara satılıyor. Resimlerden baktım, pek 200 dolar eden bir oyuna benzemiyor.

Eki Görüntüle 208481

Hocam bu tarz keyleri genelde tek oyun olarak satın alıyorlar. Bu oyunlar keyler için özel üretilmiş oyunlar, bedava assetlerle vb.
random keylerin hepsi açık açık dolandırıcılık, almayın aldırmayın. Ben kendim sattığım dönemden biliyorum içine 1000 tane çöp oyun 5 tane güzel oyun koyardım. O güzel oyunu koymayan da var boş verin, bu keylerden güzel oyun çıkması şu an üst üste 2 tane piyango kazanmanızın ihtimalinden daha düşük.
O güzel oyun çıkartan arkadaş muhtemelen oyunun keyini satın almış, random key diye itelemiş.