Daffy Duck 66

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba,

Önümüzdeki yaz tatilinde 2-3 aylığına çalışacak bir yer arıyorum. 16 yaşındayım ve meslek lisesine gidiyorum, bölümüm de bilişim. Aslında bölümümle ilgili bir alan olsaydı çok iyi olurdu ama zor gibi.

16 yaşındaki biri yaz tatilinde nerede çalışabilir? Bir de 16 yaşındaki biri yaz tatilinde asgari ücretle çalışabilir mi?

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer amacın para kazanmaksa mantıklı olan garsonluk. Asgari ücret civarında kazanırsın. Ayrıyeten McDonald's'a da başvuru yapabilirsin.

Eğer amacın meslek öğrenmekse inşaat, sanayi, berber gibi yerlere gidebilirsin.

Merhaba,

Önümüzdeki yaz tatilinde 2-3 aylığına çalışacak bir yer arıyorum. 16 yaşındayım ve meslek lisesine gidiyorum, bölümüm de bilişim. Aslında bölümümle ilgili bir alan olsaydı çok iyi olurdu ama zor gibi.

16 yaşındaki biri yaz tatilinde nerede çalışabilir? Bir de 16 yaşındaki biri yaz tatilinde asgari ücretle çalışabilir mi?

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Evde İtemsatış gibi yerlerden al-sat yapabilirsin. Hem kendini yormazsın hem de daha sürdürülebilir bir iş olur senin için, harçlık çıkarırsın. Al-sat konusunda ustalaşırsan asgari ücreti de geçersin kısa sürede bu arada onu da söyleyeyim.

Arkadaşım geçen sene bu kadar para kazandım diye hava atıyordu bize mesela:

1748708255607.webp

Son düzenleme:
Garsonluk veya yeteri fiziki kuvvetin varsa önermemekle birlikte hamallık yapabilirsin. Garsonluğun bahşişi iyidir. Hamallığın günlüğü güzeldir ama eve gittiğinde iliklerine kadar acı hissedersin gün boyu. Alternatif olarak teknik servislere bakabilirsin ama oralar çok vermez.