16 yaşında nerede çalışılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhabalar şahsen 16 yaşında değişim öğrencisi olarak Japonya'ya gitmek istiyorum. Orada Japonca öğrenmek kültürünü tanımak istiyorum. Belki annem izin verirse ve mümkün olursa tek başıma Güney Kore'de kalmak istiyorum tek başıma 2 ay veya 6 hafta falan. Bu bilgilerle İstanbul'da nerede çalışabilirim? Anladığınız üzere dil bilgimle öne çıkmak istiyorum. Manisa'da yaşıyorum yaz tatilinde İstanbul'a gitmeyi planlıyorum abimin yanında kalacağım. Nerede çalışabilirim?

Çok fazla varsayım ve ihtimal üzerine oldu özür dilerim. Chatgpt gemi turlarında veya otelde çalışabilirsin dedi yapabilir miyim? Şu an 15 yaşımdayım.

18 yaşını bekle dostum. Veya tanıdığın varsa yazları otelde Bellboy olarak çalış. Bahşişi iyidir.

Komagene veya öbür kurumsal cigkofteciler paket servis iyi para ve bahsis aliyorum.

Gel kal bende . Zaten bu Japonlar önüne gelen herkesi işe alıyorlar.
Çok isterim de üniversite ve lise okumak istiyorum liseye yeni geçiyorum değişim öğrencisi olarak gelmek isterim. Üniversite'de de kendim gelmek isterim Japonya'ya.

Bir kıza aşık oluyon onun peşinden koşuyon sonra aldatıyor depresyona giriyorsun. Bunu göze alarak gel yani
Birsürü röportaj video izledim. Aslında Japonlarda istemiyor bu aldatma kültürünü fakat eskiden gelen bir kültür. Zaten Japonlarda kültürünü korumaya çok yatkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…