KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 2 Eylül 2025 #11 Demorlius dedi: Kırtasiye de çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ama ben daha çok dil bilgimi kullanarak çalışabileceğim yerler arıyorum.
Demorlius dedi: Kırtasiye de çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ama ben daha çok dil bilgimi kullanarak çalışabileceğim yerler arıyorum.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.105 2 Eylül 2025 #12 Torukojin Kaneki dedi: Birsürü röportaj video izledim. Aslında Japonlarda istemiyor bu aldatma kültürünü fakat eskiden gelen bir kültür. Zaten Japonlarda kültürünü korumaya çok yatkın. Genişletmek için tıkla... Sakın kötü konuşmayı düşünme bile. Beni az kalsın dövüyorlardı çünkü.
Torukojin Kaneki dedi: Birsürü röportaj video izledim. Aslında Japonlarda istemiyor bu aldatma kültürünü fakat eskiden gelen bir kültür. Zaten Japonlarda kültürünü korumaya çok yatkın. Genişletmek için tıkla... Sakın kötü konuşmayı düşünme bile. Beni az kalsın dövüyorlardı çünkü.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 2 Eylül 2025 #13 23783 dedi: Sakın kötü konuşmayı düşünme bile. Beni az kalsın dövüyorlardı çünkü. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
23783 dedi: Sakın kötü konuşmayı düşünme bile. Beni az kalsın dövüyorlardı çünkü. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.105 2 Eylül 2025 #14 Torukojin Kaneki dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Tapınaklara gitmiştim. Çirkin demiştim arkadaşıma herkes bana baktı sinirli sinirli. Fark ettim hemen sözümü geri çevirdim.
Torukojin Kaneki dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Tapınaklara gitmiştim. Çirkin demiştim arkadaşıma herkes bana baktı sinirli sinirli. Fark ettim hemen sözümü geri çevirdim.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 2 Eylül 2025 #15 23783 dedi: Tapınaklara gitmiştim. Çirkin demiştim arkadaşıma herkes bana baktı sinirli sinirli. Fark ettim hemen sözümü geri çevirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayında, haklılarmış. 23783 dedi: Tapınaklara gitmiştim. Çirkin demiştim arkadaşıma herkes bana baktı sinirli sinirli. Fark ettim hemen sözümü geri çevirdim. Genişletmek için tıkla... Bende ilişki aldatma kültürüne kötü dediniz sandım.
23783 dedi: Tapınaklara gitmiştim. Çirkin demiştim arkadaşıma herkes bana baktı sinirli sinirli. Fark ettim hemen sözümü geri çevirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayında, haklılarmış. 23783 dedi: Tapınaklara gitmiştim. Çirkin demiştim arkadaşıma herkes bana baktı sinirli sinirli. Fark ettim hemen sözümü geri çevirdim. Genişletmek için tıkla... Bende ilişki aldatma kültürüne kötü dediniz sandım.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.105 2 Eylül 2025 #16 Torukojin Kaneki dedi: Hocam yanlış anlamayında, haklılarmış. Genişletmek için tıkla... Ama çirkindi ben napayım ya Torukojin Kaneki dedi: Bende ilişki aldatma kültürüne kötü dediniz sandım. Genişletmek için tıkla... Oda kötü. Birde herkes depresyonda. Buda garip.
Torukojin Kaneki dedi: Hocam yanlış anlamayında, haklılarmış. Genişletmek için tıkla... Ama çirkindi ben napayım ya Torukojin Kaneki dedi: Bende ilişki aldatma kültürüne kötü dediniz sandım. Genişletmek için tıkla... Oda kötü. Birde herkes depresyonda. Buda garip.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 2 Eylül 2025 #17 23783 dedi: Ama çirkindi ben napayım ya Oda kötü. Birde herkes depresyonda. Buda garip. Genişletmek için tıkla... Hangi tapınağa gittiniz hocam? .
23783 dedi: Ama çirkindi ben napayım ya Oda kötü. Birde herkes depresyonda. Buda garip. Genişletmek için tıkla... Hangi tapınağa gittiniz hocam? .
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.105 2 Eylül 2025 #18 Torukojin Kaneki dedi: Hangi tapınağa gittiniz hocam? . Genişletmek için tıkla... Sensoji'ye gitmiştim.
Torukojin Kaneki dedi: Hangi tapınağa gittiniz hocam? . Genişletmek için tıkla... Sensoji'ye gitmiştim.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 2 Eylül 2025 #19 23783 dedi: Sensoji'ye gitmiştim. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel görünüyor hocam. Neden öyle dediniz?
23783 dedi: Sensoji'ye gitmiştim. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel görünüyor hocam. Neden öyle dediniz?
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.105 2 Eylül 2025 #20 Torukojin Kaneki dedi: Gayet güzel görünüyor hocam. Neden öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Ben gittiğimde biraz bakımsızdı. O yüzden dedim çirkin.
Torukojin Kaneki dedi: Gayet güzel görünüyor hocam. Neden öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Ben gittiğimde biraz bakımsızdı. O yüzden dedim çirkin.