Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.096 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 3 Eylül 2025 #21 23783 dedi: Gel kal bende . Zaten bu Japonlar önüne gelen herkesi işe alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam turizm'i nasıl oranın biliyorsanız? Üniversiteyi bitirince orada çalışmayı düşünüyorum.
23783 dedi: Gel kal bende . Zaten bu Japonlar önüne gelen herkesi işe alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam turizm'i nasıl oranın biliyorsanız? Üniversiteyi bitirince orada çalışmayı düşünüyorum.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.105 3 Eylül 2025 #22 Wartz dedi: Hocam turizm'i nasıl oranın biliyorsanız? Üniversiteyi bitirince orada çalışmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Baya güzel modern ülke ya gelinir. Dağlara tapınaklara falanda gidersin. Çalışma olarakta ciddi bir iş düşüncen yoksa kafelerde çalış burda fena para kazaniyolar.
Wartz dedi: Hocam turizm'i nasıl oranın biliyorsanız? Üniversiteyi bitirince orada çalışmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Baya güzel modern ülke ya gelinir. Dağlara tapınaklara falanda gidersin. Çalışma olarakta ciddi bir iş düşüncen yoksa kafelerde çalış burda fena para kazaniyolar.