Torukojin Kaneki
Başarılı
Haklısınız onu bilmiyordum. Yani hiç şansım yok değil mi?Hangi öğrenci? Üniversite okuyunca da öğrenci oluyorsun arayıp sorman gerekiyor burdan bilgi alamazsın. 18 yaş altıysan çalışamazsın stajyer değilsen.
Haklısınız onu bilmiyordum. Yani hiç şansım yok değil mi?Hangi öğrenci? Üniversite okuyunca da öğrenci oluyorsun arayıp sorman gerekiyor burdan bilgi alamazsın. 18 yaş altıysan çalışamazsın stajyer değilsen.
-18'sin dostum 18 ol öyle çalışbu yasal olarak zaten bir suç.
Hayır sanmıyorum böyle yerler 18 yaş altı çalıştırmaz, eğer meslek lisesinde otelcilik bölümü okusaydın 12. sınıfta stajyer olarak çalışırdın.Haklısınız onu bilmiyordum. Yani hiç şansım yok değil mi?
Bir tanıdığım çalışmıştı stajyer olmadan.Hayır sanmıyorum böyle yerler 18 yaş altı çalıştırmaz, eğer meslek lisesinde otelcilik bölümü okusaydın 12. sınıfta stajyer olarak çalışırdın.
Her otel yapmaz dediğim gibi arayıp sorman lazım. Tanıdığın kaç yaşında mesela? Üniversite okuyorsa tamam, zaten attığın linkteki ilanlar ders programına göre çalışma saatlerini ayarlıyormuş.
Lisedeydi.Her otel yapmaz dediğim gibi arayıp sorman lazım. Tanıdığın kaç yaşında mesela? Üniversite okuyorsa tamam, zaten attığın linkteki ilanlar ders programına göre çalışma saatlerini ayarlıyormuş.