Sadece mükemmel olması değil bence. W7 ile hem internet, hem de insanlar çağ atlamıştı. Gerçekten bir sürü güzel şey o zamanda çıktı.Mükemmel olmasından dolayı.
Vista mesela hiç aynı havayı vermiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Vista mükemmeldi. Windows 7 kopya gibi duruyor onun yanında. Hala HP laptopumda Vista yüklü. RAM yükseltip XP'den Vistaya yükseltmiştim. İlk günde ki gibi harika hala. Vista'nın hakkını yemeyin hocam.Mükemmel olmasından dolayı.
Vista mesela hiç aynı havayı vermiyor.
Vista mükemmeldi. Windows 7 kopya gibi duruyor onun yanında. Hala HP laptopumda Vista yüklü. RAM yükseltip XP'den Vista'ya yükseltmiştim. İlk günde ki gibi harika hala. Vista'nın hakkını yemeyin hocam.
Hak yeme değil ama W7 ile aynı havayı vermiyor bana göre.
Son düzenleyen: Moderatör:
DDR 2 sistemden DDR3 Sisteme kadar kullandım çok güzeldi. Yeni gaming laptop alınca maalesef 10'a geçmiştim.
Atölyede halen kullanıyorum :')
pedroz_1999
Becerikli
Aero efekti bence aşırı güzel duruyordu. Windows 11'deki "Mica" efekti Aero'nun yanına bile yaklaşamaz benim için. Arayüzlerde şeffaflık ve akrilik efektlerine bayılıyorum 
Thanos
Üstün
Hala kullanıyorum, günlük kullanım için idare eder ama oyun veya da iş için artık maalesef kullanılamaz hale geldi. Windows 7'de güzeldi ama bence Windows 10'un tadı bir başka.
- Makaleler
- 62
2016'da ilk, 2024'te son kez kullandım. Desteğinin bittiği gün bile bırakmadım. Güzel anılar yaşattı. Saygılar.