Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
AKP'nin oy planından biride buydu senelerdir bu başörtü sorunlarını ağızda sakız ede ede böyle oy kazandı.

Zaten zamanında muhalefetin yaptığı en büyük hataydı bu. Bugün iktidar AKP ise tek sorumlusu, üniversite gibi yerlere ‘başörtü’ yasağı koymalarıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim dinime göre tamamen çıplak şekilde olup cinsel organıma yaprak yapıştırarak gezmem gerekiyor. Devlet kurumuna ve meclise beni bu şekilde almazsanız geri kafalısınız demektir. Kabul mü başörtüsü savunanlar?

Mantığa bak. Bir insanın saçını görmemek seni ne ilgilendirir? Fakat senin tarif ettiğin gibi bir insanın belli yerlerini görmek beni rahatsız eder. Yani aslında sen de bunu gayet iyi biliyorsun da sadece boş argüman sunmaya çalışıyorsun.

Bunun bir özgürlükten ziyade bir zincir, hatta kadınlara geçirilmiş bir kefen olduğunu düşünüyorum. Sağlam bir eğitim sisteminin realitesinde bu tip örtünme adetlerinin kullanımının nasıl dibe çakılacağını göreceksiniz zaten.

Hadi baş örtüsünü geçtim, çarşaf denen illetin direkt yasaklanması lazım. Dinde dahi böyle bir örtünme şekli yok. Tamamen cemaat kökenli bir giyiniş biçimi. Kadınları bu prangalardan kurtarmak gerekli.

Kanka arada sırada alttan alttan malum adam güzellemesi yapacak konuları iyi açıyorsun ha gözümden kaçmadı. İyi yapıyorsun çaktırmadan bu işi.

Mantığa bak. Bir insanın saçını görmemek seni ne ilgilendirir? Fakat senin tarif ettiğin gibi bir insanın belli yerlerini görmek beni rahatsız eder. Yani aslında sen de bunu gayet iyi biliyorsun da sadece boş argüman sunmaya çalışıyorsun.
Beni de çarşaf görmek rahatsız ediyor. Var mı itirazın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.