Bütçe
160.000 TL

dixtuel

Uzman
Merhaba 2 adet sistem toplamamız lazım fakat kararsız kaldığım için buraya yazıyorum.

1. Sistem: 70-80K bütçem var. Kasa hazır olarak (İtopya vs.) Gibi satılan bir yerden alınacak kurulu şekilde. Ekstra olarak klavye, monitör, monitör kolu, kulaklık ve mouse pad alınacak (mouse var) bütçeyi arttırabilirdim fakat sistemin yanına 2. elden vs. bir el konsolu ya da PS5 almayı planlıyorum.

2. Sistem: 70-80K bütçe var (ablama alacağız o da oyun vs. için kullanacak). Kasa yine hazır satılan bir yerden olacak ve tüm ekipmanlar dahil alınması lazım.

Bilen birileri yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an da fiyat avantajı olan sistem göremedim pek o yüzden yukarıda sıcak fırsatlar sekmesini takip et indirimli hazır sistemler olursa paylaşıyorlar orada ya da cuma gaming gecesini bekle olmadı cumartesi ye hazır sistemlere bakılabilir tekrardan.

Şu an da fiyat avantajı olan sistem göremedim pek o yüzden yukarıda sıcak fırsatlar sekmesini takip et indirimli hazır sistemler olursa paylaşıyorlar orada ya da cuma gaming gecesini bekle olmadı cumartesi ye hazır sistemlere bakılabilir tekrardan.

1752085345572.webp

NVIDIA sistem:

1752085370142.webp

Başka bir yerde birine bu bütçede bu sistemler önerilmiş sizce nasıl?

Gaming.Gen.TR sistem RAM'ler 32 olunca 53K yapıyor. Bence iyi fiyat. Bu sistemde de 2 adet M.2 yuvası olsun dersen B650 seçebilirsin o zamanda sistem 54K yapıyor.

GameGaraj'daki sistem ekran kartı yükseltmesi bence fiyatı çok şişiriyor. Sistem olduğu gibi özelleştirme yapmadan alınabilir. 2 tane M.2 yeri olsun dersen anakartı B850 yapabilirsin. B650 yapıncada 2k daha ucuzluyor sistem ve diğer ekipmanlar içinde para kalıyor .

1752088936870.webp

Son düzenleme: