Bütçe
17.000 TL
Ben 1 modelini kullanıyorum. Kutudan yalnızca kablo çıkıyor. Ekranda fabrikasyon jelatin var. Genelde Hepsiburada satıcılı Nothing'lerin yanında kılıf da geliyor. Orijinal şarj aletine gerek yok. Qualcomm quickcharge 4.0 destekli herhangi bir şarj aleti yeterli olur. Ben 350 liraya Spigen aldım gayet yeterli oldu.

Hocam ben zaten Spigen hastasıyım. Neredeyse her ürünüme almaya çalışıyorum. Ama sanırım Android 15 son güncellemesi olacak, çıkalı bayağı oldu bu telefon hatırlıyorum.

Herkese geçmiş olsun öncelikle çok sağlam sallandık.

Düz 1 modelini düşünüyorum hocam. @5707

Üstat hangi modeli? 1 mi yoksa 2a'mı sizin? Kutudan şarj aleti çıkmıyor sanırım, ekranda fabrikasyon jelatin var mıydı? Şarj aleti biraz pahalı galiba orijinal olan? @mete01,
Modeller hakkında pek bilgim yok Gecmiş olsun

Arkadaşlar selam,

Halihazırda S24 serisi kullanıyorum. Lakin 2. hattım için bir telefon bakıyorum. Mail, sosyal medya, navigasyon, müzik gibi basit işlemlerde kullanacağım. Oyun oynamıyorum. Belki arada Netflix falan kullanırım. Aklımda 3-5 model var.

2. telefon olacağı için için maksimum 18 bin liraya kadar çıkabilirim. Daha fazlasına da çıkarım istersen ama gereksiz olur. Bu fiyat aralıklarında çok model var, kafa karıştırıyor ister istemez.

Önerilerinizi bekliyorum.

Kafamdaki modeller aşağıdaki gibidir;
  • Nothing Phone 1.
  • Honor magic 7 Lite.
  • Readmi Note 14 Pro.
  • Readmi Note 13 Pro.
  • POCO X7.
Nothin Phone 1 yada A36 tercih edilebilir. Hem ekosisteminiz de var mış. Her şey samsung ise samsung almanız gerekir hocam. Öyle bir zorunluluk yok ama ekosistem olursa her türlü daha iyi olur.

Evet ama LineageOS destekliyor. Yani çok çok LineageOS kurarsınız yine devam edersiniz.

Honor 200 modelini gördüm oda etkiledi, yav bu bütçede telefon almak ne kadar zor imiş. Acayip seçenek var. Ama LineageOS hiç fena değil. Sadelik ve akıcılıktan yanayım her zaman. Sadeliği hoşuma gidiyor.

Nothin Phone 1 ya da A36 tercih edilebilir. Hem ekosisteminiz de var mış. Her şey Samsung ise Samsung almanız gerekir hocam. Öyle bir zorunluluk yok ama ekosistem olursa her türlü daha iyi olur.

Nereye baksam Samsung görmekte yordu beni biraz. :rofl: A36'ya baktımda, HDR falan yok ekranda. Dümdüz bir AMOLED konulmuş, biraz o soğuttu beni. Netlix'te falan güzel oluyor HDR gerçekten.

Hocam zaten insan kendisine alırken kararsız kalır. Önerirken değil.
Honor 200 modelini gördüm oda etkiledi, yav bu bütçede telefon almak ne kadar zor imiş. Acayip seçenek var. Ama LineageOS hiç fena değil. Sadelik ve akıcılıktan yanayım her zaman. Sadeliği hoşuma gidiyor.

Nereye baksam Samsung görmekte yordu beni biraz. :rofl: A36'ya baktımda, HDR falan yok ekranda. Dümdüz bir AMOLED konulmuş, biraz o soğuttu beni. Netlix'te falan güzel oluyor HDR gerçekten.