fortunee
Üstün
Eki Görüntüle 261542
Anladım bu şekilde bir yanıtı oldu yapay zekanın. Bakalım bende merak ediyorum.
Klasik AI, çok takılma; yalan yanlış bilgiler de verebiliyor.
Eki Görüntüle 261542
Anladım bu şekilde bir yanıtı oldu yapay zekanın. Bakalım bende merak ediyorum.
Destekliyor da sorun şu MSI serisinde EXPO çoğu kişide açılamıyordu. Bende de B650 Tomahawk var. Açtırmıyordu, sonra açabilir oldum. Yani daha sistem nihai sonuca da ulaşmamış. %50 ihtimalle EXPO açmak mı yoksa direkt Gigabyte B850M Force almak mı bu noktadasın sadece.
MSI BIOS'u stabil etmeye çalışırken, ASUS ve Gigabyte extra özellikleri Update etmeye başladı. Çok merak ediyorsanız alıp kullanın, tecrü edinmek güzeldir.
Doğrudur hocam orası öyle de yani işin artısını eksisini teraziye koymak için ve yorumlamak için uğraştımKlasik AI, çok takılma; yalan yanlış bilgiler de verebiliyor.Ben işin ehlini etiketledim. @X99'da iyi yorumlar, gerçek insan ağzından dinlemek lazım. AI'yı istesem, şu an manipüle eder, B850M Force daha iyi dedirttiririm, izle.
Eki Görüntüle 261543
Anladım, o zaman değiştirmemin mantığı olmadığını düşünüyorum hocam.indirimden aldığın anakart yeterli. Eğer EXPO'da sorun cikarmazsa devam et ondan. Daha yüksek anakartlar, OC işlerine bulaşmayan sıradan bir kullanıcı için overkil.
Doğrudur hocam orası öyle de yani işin artısını eksisini teraziye koymak için ve yorumlamak için uğraştım![]()
Dediğim gibi eğer değiştirmen şart bu aldığın anakart sana performans kaybı getirecek, yaptıracak derseniz satıp dediğiniz anakartlardan alacağım ama yok, hiç gereği yok diyorsanız da elimdekiyle sistemi kuracağım hocam o yüzden konuyu açtım. Velhasıl kelam işin özeti bu, konunun daArkadaş almış zaten, onu kullanacakmış onu yorumluyoruz![]()
Dediğim gibi eğer değiştirmen şart bu aldığın anakart sana performans kaybı getirecek, yaptıracak derseniz satıp dediğiniz anakartlardan alacağım ama yok, hiç gereği yok diyorsanız da elimdekiyle sistemi kuracağım hocam o yüzden konuyu açtım. Velhasıl kelam işin özeti bu, konunun da![]()
Doğrudur hocam orası öyle de yani işin artısını eksisini teraziye koymak için ve yorumlamak için uğraştım.