casper04 10
Uzman
Yani dene, kullan; sorunsuz, stabil diyorsan zaten devam edersin. Senin de dediğin gibi FPS kaybı FPS'e etkisi yok. Baktın, sorun yaşadın; sorunlarla uğraşamıyorsun artık, bizim önerdiklerimizi alır geçersin. Özellikle B850M-K öneririm, B650M-K kullanıyorum. Kartları çok stabil.
Sistemi kurup sonrasında sökmek istemiyorum açıkçası çünkü bilgisayarcıya vereceğim montaj için. Her şeyim hazır, kafam rahat gideyim istedim bilgisayarcıya ben hocam. Şunu al, kafan rahat olsun diyorsanız da satacağım elimdeki anakartı, dediğiniz önerdiğiniz anakartı alacağım yani ama bu durumda da Gen 5 bir SSD almam gerekecek değil mi? Onların da fiyatı çok yüksek, şu an Amazon'daki indirimden bağımsız söylüyorum. Gen 5 SSD destekleyen bir anakarta KC3000 takmak da saçma olacak gibi duruyor. Ne diyorsunuz bu durumda?Bu işler ChatGPT ile olmaz, birçok kişi MSI B650 ve B850 Tomahawk ve Pro serisi anakartları satmak zorunda kaldı. B650 MSI ile 1DPC B850M-Force kıyaslanamaz bile. BIOS ve RAM ne kadar stabil olursa, sistem o kadar performanslı çalışır.