Bütçe
17.000 TL

QuadroRange 1

Uzman
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık 1 ay önce Corsair Void Elite Wireless kulaklığım bozuldu. Garantisi de bitmişti. Şimdi yeni bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bütçemi 16.000-17.000 TL civarına kadar ayarladım.

Genelde hikayeli oyunlar daha fazla oynuyorum. Ama BF6, CoD Warzone'da oynuyorum arkadaşlarla. Ses kalitesi birinci önceliğim. Oyunun tam anlamıyla içinde kaybolmak istiyorum. Baktığım kulaklıklar;

• SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless.
  • Logitech Astro A50X.
  • HyperX Cloud Alpha 2

Ekstra fikirlere açığım. Ön yargım yok. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Kulaklardan pek anlamadım da Beyerdynamic MMX 300 Pro var, bir yayıncı sponsorla korku yayınında bunu kullanmıştı. Bu, özellikle stüdyo seviyesinde ses kalitesi arayanlar için. Zaten adam oyunu oynarken tiriplere girmişti. :D Fazla gerçekçi ses kalitesi var diye gitarcılar falan kullanıyormuş. Zaten tek kötü yanı kablolu, o ses kalitesini iletmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklardan pek anlamadım da Beyerdynamic MMX 300 Pro var, bir yayıncı sponsorla korku yayınında bunu kullanmıştı. Bu, özellikle stüdyo seviyesinde ses kalitesi arayanlar için. Zaten adam oyunu oynarken tiriplere girmişti. :D Fazla gerçekçi ses kalitesi var diye gitarcılar falan kullanıyormuş. Zaten tek kötü yanı kablolu, o ses kalitesini iletmek için.
Evet. MMX 300 Pro ve Asus Rog Kithara'da baktım. Çok güzel yorumlar var ama kablolu olması beni biraz düşündürüyor.

Evet. Mmx 300 Pro ve ASUS ROG Kithara'da baktım. Çok güzel yorumlar var ama kablolu olması beni biraz düşündürüyor.

O ses kalitesini kablodan başka iletebilecek bir teknoloji yok ne yazık ki şey gibi düşünün Wi-Fi ile 17 ping ile bağlanırsın ama altın uçlu kablo ile 1 ping alırsın o mantık.