Kuzenim Huawei ya da Honor almıştı tablet olarak. Uygulama açısından memnun kalmadı iade etmek istedi edemedi şu an elinde boş boş duruyor kullanmıyor. Yeni bir tablet arayışı içinde. Ben de şu an tablet arıyorum ve kesinlikle arasında kalınabilecek iki cihaz var. iPad A16 ve Tab S10 FE. Kalemle birlikte gelecek olsa kesinlikle A16'yı seçerdim fakat kalemle birlikte masrafı çok arttığı için şu an S10 FE ye daha yakınım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 17.000 TL
SF26
Üstün
Huawei'dir, Aurora Store ile çok rahat çözülüyor. Not alıp çizim yapmak için Huawei Matepad F/P canavarı oluyor.Kuzenim Huawei ya da Honor almıştı tablet olarak. Uygulama açısından memnun kalmadı iade etmek istedi edemedi şu an elinde boş boş duruyor kullanmıyor. Yeni bir tablet arayışı içinde. Ben de şu an tablet arıyorum ve kesinlikle arasında kalınabilecek iki cihaz var. iPad A16 ve Tab S10 FE. Kalemle birlikte gelecek olsa kesinlikle A16'yı seçerdim fakat kalemle birlikte masrafı çok arttığı için şu an S10 FE ye daha yakınım.
Huawei'dir, Aurora Store ile çok rahat çözülüyor. Not alıp çizim yapmak için Huawei MatePad F/P canavarı oluyor.
Huawei, Honor gibi cihazlara çok büyük bir ön yargım var. Çoğu kişi 11,5 öneriyor fakat cesaret edip de yaklaşmıyorum. Xiaomi'nin yazılımında sürekli hatalar olduğu söyleniyor. Stabil olması açısından en içime sinen iPad fakat onun da kalemi çıkmıyor.
SF26
Üstün
Benim de başta vardı ama şu an bir sorun yaşamıyorum, proje tasarımlarında grafik yaparken veya yazı yazarken hiç zorlanmıyorum artık. Ben bi' de çok küçük yazdığım için zorlandım başta ama 1-2 haftada alıştım hemen.Huawei, Honor gibi cihazlara çok büyük bir ön yargım var. Çoğu kişi 11,5 öneriyor fakat cesaret edip de yaklaşmıyorum. Xiaomi'nin yazılımında sürekli hatalar olduğu söyleniyor. Stabil olması açısından en içime sinen iPad fakat onun da kalemi çıkmıyor.
Honor'un Google sorunu yoktu bildiğim kadarıyla, donanım bazında da gayet iyi cihazlar. Tercih edilebilir.
SheaN0
Çalışkan
Huawei, Honor gibi cihazlara çok büyük bir ön yargım var. Çoğu kişi 11,5 öneriyor fakat cesaret edip de yaklaşmıyorum. Xiaomi'nin yazılımında sürekli hatalar olduğu söyleniyor. Stabil olması açısından en içime sinen iPad fakat onun da kalemi çıkmıyor.
Param olsa iPad alıp geçerim ama bütçem kısıtlıydı honor aldım