Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Eğer satıcıyı mutlu etmek istiyosanız ve paranıza kıymet vermiyorsanız alınabilir. Onun dışında çok fahiş, maksimum 10-12k edecek bir sistem. O fiyata mis gibi 0, garantili üstelik taksitli sistem alınabiliyor Vatan'dan hem de paylaştığınız sistemden çok daha iyi.
Eğer satıcıyı mutlu etmek istiyosanız ve paranıza kıymet vermiyorsanız alınabilir. Onun dışında çok fahiş maksimum 10-12K edecek bir sistem. O fiyata mis gibi 0, garantili üstelik taksitli sistem alınabiliyor Vatan'dan hem de paylaştığınız sistemden çok daha iyi.
Anlamadığım için ben oyunlarda nasıl oynuyorsun dedim. Hepsinde son grafik oynarsın, oynuyorum dedi. O yüzden attım buraya. Anlamam ama attığınızda bakayım
@Blackraven haklı. Daha iyi sistemler sıfır olarak satılıyor o fiyata.
alihanvardertyok
Uzman
GTX 1660'la bazı oyunlarda ve son grafikte 15 FPS ile çok hoş bir deneyim olur.Anlamadığım için ben oyunlarda nasıl oynuyorsun dedim. Hepsinde son grafik oynarsın, oynuyorum dedi. O yüzden attım buraya. Anlamam ama attığınızda bakayım![]()
GTX 1660'la bazı oyunlarda ve son grafikte 15 FPS ile çok hoş bir deneyim olur.
Stres testi yaptırmış alırken. 3 fanli model var mış. Sorunsuz oynamış. Satıcının yalancısıyım bende
Peki bu sistem ne verir oyunlarda bana?
Bu senin merak ettiğin sistemin performans videosu:
Bu da yukarıdaki arkadaşın örnek olarak paylaştığı sistemin performans videosu. Hatta arkadaşın paylaştığı sistemde i3 14100F işlemci var ama videoda i3 13100F var.
semihcutler
Uzman
Tamamen kazık. O paraya 20 kat iyisini alırsın. Milletin şu bilgisayarlarını ilk aldığı zamanki fiyata göre veyahut internette gördüğü saçma salak fiyatlara göre ilana koymasını anlayamıyorum. 2.5 senelik, yeni çıkacak oyunları açamayacak sisteme 17 bin istemek nedir. Herkes ne koparırsam kafasında sanırım. Bu sisteme ben şahsen 7-8 binden fazla vermezdim.GTX 1660 OC 6 GB
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz
B450M S2H Anakart
16 GB RAM 3600 MHz CL16
Kioxia Exceria 500GB M.2 SSD
2.5 senelik sistem dedi. 17 civarı para. Sizce nasıl? Bu arada sistemin sahibi konuyu görürsen selam ver![]()
3 Fanlı 1660 olsa ne olur, zaten ısınmayan bir kart. Fan sadece ısınmayı etkiler, oyunları falan etkilemiyor. Satıcı seni kazıklama peşinde, burada bu mesajları görürse kendinden utanıp insanlığını sorgulasın.Stres testi yaptırmış alırken. 3 fanli model var mış. Sorunsuz oynamış. Satıcının yalancısıyım bende
Peki bu sistem ne verir oyunlarda bana?
GTX 1660 OC 6 GB
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz
B450M S2H Anakart
16 GB RAM 3600 MHz CL16
Kioxia Exceria 500GB M.2 SSD
2.5 senelik sistem dedi. 17 civarı para. Sizce nasıl? Bu arada sistemin sahibi konuyu görürsen selam ver![]()
Her benzer konuya attığım fotoğrafı atayım;
Kısacası kazıklanırsın onu alırsan. 6500/7000 teklif et vermiyorsa mükemmel sistemini kendi kullanmaya devam etsin, sana kilitleyip kendi aynı paraya 4060/6700 çekecek aklı sıra.
semihcutler
Uzman
Bizim millet bazen kendini fazla zeki sanıyor, veya kendi harici insanları fazla aptal. Milli sorunlarımızdan biri ve çok rahatsızlık verici.Her benzer konuya attığım fotoğrafı atayım;
Eki Görüntüle 79008
Kısacası kazıklanırsın onu alırsan. 6500/7000 teklif et vermiyorsa mükemmel sistemini kendi kullanmaya devam etsin, sana kilitleyip kendi aynı paraya 4060/6700 çekecek aklı sıra.
Yeni konular
-
-
-
-
Google Uçuş Simülatörü’nün web sürümü herkes için kullanıma açıldı!
- Alice Büşra Alçınar
-
-
-
-
Lenovo 27-10 monitörde görüntü çamur gibi gözüküyor
- Dagster3532
-