Bence o fiyata daha iyi bir sistem alınabilir. Paranızı çöpe atmak isterseniz sizin tercihiniz. Ederi en fazla 10-12 bin.

Bizim millet bazen kendini fazla zeki sanıyor, veya kendi harici insanları fazla aptal. Milli sorunlarımızdan biri ve çok rahatsızlık verici.

Adam Sinerji'den hazır sistem almış sistem hala sitede 36K'ya satılıyor adam 2. el olarak 35K'ya koymuş. Adama linki atıyorum bak aynı sistem sen de buradan almışsın sence mantıklı mı diye soruyorum. Bana bütün sistem parçalarının ayrı ayrı fiyatlarını toplayıp bak toplasan 45k yapıyor diyor...

Anlamadığım için ben oyunlarda nasıl oynuyorsun dedim. Hepsinde son grafik oynarsın, oynuyorum dedi. O yüzden attım buraya. Anlamam ama attığınızda bakayım 😆
O paraya sıfıra çok daha iyisini alabileceğin yetmezmiş gibi, bir de dümdüz yalan söylemiş, büyük ayıp. Direkt uzak dur bu saatten sonra 10 bin lira dese bile alınmaz o sistem ondan, güvenmem açıkçası. 17Bin lira bütçen varsa VatanPC'nin ayda birkaç defa yaptığı kampanyalı hazır sistemlerden al, onlar da 17,20k arası oluyor zaten. Diğer tüm yorumlarda da dendiği gibi, çok iyisini sıfır almış olursun.

Adam Sinerji'den hazır sistem almış sistem hala sitede 36K'ya satılıyor adam 2. el olarak 35K'ya koymuş. Adama linki atıyorum bak aynı sistem sen de buradan almışsın sence mantıklı mı diye soruyorum. Bana bütün sistem parçalarının ayrı ayrı fiyatlarını toplayıp bak toplasan 45k yapıyor diyor...
Bilgisayar piyasasında bizim millet birbirini dolandırmaktan zevk alır, toplayıp hepsini öldüresiye döveceksin. Aşırı derecede sinir bozucular cidden, her haltı bildiklerini sanıyorlar. Bir zeki sizsiniz ... dimi.

Yazdım almıyorum diye. Ama bunu alacağımda kesin değil:)

O paraya sıfıra çok daha iyisini alabileceğin yetmezmiş gibi, bir de dümdüz yalan söylemiş, büyük ayıp. Direkt uzak dur bu saatten sonra 10 bin lira dese bile alınmaz o sistem ondan, güvenmem açıkçası. 17Bin lira bütçen varsa Vatan PC'nin ayda birkaç defa yaptığı kampanyalı hazır sistemlerden al, onlar da 17, 20k arası oluyor zaten. Diğer tüm yorumlarda da dendiği gibi, çok iyisini sıfır almış olursun.

Bakarım arada bir vatana. Artık şans şi alıp alamamak. Elimde laptop var aslında satacaktımda kaldı o da.

Ryzen3'lü sistem bulamazsın bu paraya dedi.

Intel işlemciler kotü dedi. Vallahi herkes başka bir şey diyor.

Bu senin merak ettiğin sistemin performans videosu:

Bu da yukarıdaki arkadaşın örnek olarak paylaştığı sistemin performans videosu. Hatta arkadaşın paylaştığı sistemde i3 14100F işlemci var ama videoda i3 13100F var.

Çok fark göremedim ben.

Son düzenleme:

Senin kazıkçı voyvoda mı dedi bunu? Ondan bilgi almamanı öneririm. 3500x de şu an o fiyatlara alabileceğin en dandik işlemcilerden birisi açıkçası.

Senin kazıkçı voyvoda mı dedi bunu? Ondan bilgi almamanı öneririm. 3500x de şu an o fiyatlara alabileceğin en dandik işlemcilerden birisi açıkçası.

Arkadaş kalpazana nedense içten içe inanmak istiyor. Farklı bir tür Stockholm sendromu sanırım.

Edit: @serbest Size o sistemi satmaya çalışan arkadaş ya bilgisiz ya kötü niyetli. O sistemin o fiyat etmesinin imkanı yok en azından %50 pahalı bir sistem. Ben size sıfır ve daha güncel parçalı bir sistem atmışım zaten. 17k'ya sistem alıp "şu kötüymüş bu daha iyiymiş" gibi tercihlere girilemiyor maalesef ki. Her şart altında 14. nesil bir intel işlemci ryzen 3 serisinden AMD işlemciden iyidir.

Son düzenleme:
Yazdım almıyorum diye. Ama bunu alacağımda kesin değil:)

Bakarım arada bir vatana. Artık şans şi alıp alamamak. Elimde laptop var aslında satacaktımda kaldı o da.

Çok fark göremedim ben.
Fark göremediğim dediğin hocam %50'lik bir performans farkı. Bazı oyunlarda 2 katı FPS direkt. 1660 gibi bir kartla Cyberpunk gibi oyunları oynayamazsın, 6700 XT ile oynarsın. Arkadaş seni dolandırmaya çalışıyor, halen inanmaya çalışıyorsun. Yapma gözünü seveyim. Ryzen 3 dediği işlemciyi sana 14900K, 9950x gibi pazarlamaya çalışıyor, satıcı aptalın önde gideni. Bari sen inanma şu tarz elemanlara. Diğer arkadaşların attığı linklerde olduğu gibi bir sistem al geç. Çok daha memnun kalırsın, daha uzun ömürlü olur. Adamın dandik sistemine bakma.