SXN81DHN kodlu Özel Toplama Bilgisayar
En ucuz MSI RTX 4090 Gaming X Trio 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4090 Gaming X Trio 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 78.719,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC Pro AG276QZD 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Pro AG276QZD 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 28.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
KlasseGear Pro Grey Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
170 bin 500TL yapıyor tüm bu hepsi.
En ucuz MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 18.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Monitör olarak 2. illa 4K istersen diye bunu paylaşıyorum. Ben 2K OLED taraftarı biriyim ama 4K istersen de bunu alabilirsin hem çok daha ucuz. Eğer istersen arta kalan parayı PSU'ya verirsin.
Tabi sistemde bazı eleştirilebilir kısımlar var ben o kısımlara şimdiden arkadaşlara cevap yazayım. Psu 850 watt gold zaten Nvidia'nın sitesine bakarsanız hali hazırda Nvidia'nın önerisi 850 watt ve eğer kaliteli bir psu sahibiysen 100 watt altı bile gayet kurtarıyor.
Monitör ise 4K normal bir monitör almaktansa ben QHD ama OLED monitör taraftarı biriyim. Tabi iki seçeneği de paylaşıcam. Onun dışında zaten geri kalan ekipmanlar tartışmasız herkesin kaliteli olarak bildiği ekipmanlar.
Ayrıca monitör'ü 4K olan yani ucuz olan seçip 1000 watt Psu ve farklı bir kasa istersen de bu altta attıklarımı alabilirsin kasa ve güç kaynağı tarafında.
Depolama olarak da 1 tane PCI-E 5.0 ve 1 Tane de 4.0 KC3000 koydum 2TB birsürü oyuna yeter zaten.
MSI MPG Gungnir 300R AirFlow ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI 1000W MPG A1000G PCIE5 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun