Detaylar
Kim cevapladı?Bu bütçeler de düzgün NVİDİA sistem çıkmıyor. Onu da geçtim, İntel almanın hiçbir lüzmu yok şu an. Şart mı bu ikili?Bütçe maksimum 50K. Her şey dahil olsun istiyorum 50K'ya. Anajartta Intel'e daha sıcağım. Ekran kartında da NVIDIA. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
olsa güzel olurBu bütçeler de düzgün NVİDİA sistem çıkmıyor. Onu da geçtim, İntel almanın hiçbir lüzmu yok şu an. Şart mı bu ikili?
İntel isteme sebebiniz nedir? Oyun için kullanılmayacak mı?
Evet. Daha önce oyun laptopumda da Intel kullanıyordum memnundum açıkçası.İntel isteme sebebiniz nedir? Oyun için kullanılmayacak mı?
Laptop ve masaüstü çok farklı. Oyun için İntel sistem alınmaz şu an bu piyasa da, yine de emin misiniz?Evet. Daha önce oyun laptopumda da Intel kullanıyordum memnundum açıkçası.
Konuya o kadar hakim değilim. Önereceğiniz sistemden pişman olmayacaksam AMD olması sıkıntı değil.Laptop ve masaüstü çok farklı. Oyun için İntel sistem alınmaz şu an bu piyasa da, yine de emin misiniz?
AMD işlemci tarafında daha memnun eder.Konuya o kadar hakim değilim. Önereceğiniz sistemden pişman olmayacaksam AMD olması sıkıntı değil.
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.891,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AMD ekran kartı şekilde 53.000 TL tutuyor. SSD'yi ikinci el alabilirsiniz. NVİDİA istiyorsanız 5060 Tİ 16 GB alın en az, o şekilde yaparsanız 58.000 TL civarı tutuyor.
Bu arada sonradan fark ettim, monitör dahil mi olacak?
Hayır hocam sadece kasa için bu fiyat. Önerdiğiniz sistem güzel ama ben hazır alacağım. Birleştirmekle uğraşamam. İşlemcide AMD'ye okeyim de ekran kartında NVIDIA önde gibi hocam. Ona göre bir hazır sistem öneriniz var mı? Ne yapmam mantıklı olur?AMD işlemci tarafında daha memnun eder.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.891,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD ekran kartı şekilde 53.000 TL tutuyor. SSD'yi ikinci el alabilirsiniz. NVİDİA istiyorsanız 5060 Tİ 16 GB alın en az, o şekilde yaparsanız 58.000 TL civarı tutuyor.
Bu arada sonradan fark ettim, monitör dahil mi olacak?
@LH44 Hocam benzer konularda gördüm. Sanırım bilgilisiniz bu konularda. Yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleme:
Hayır hocam sadece kasa için bu fiyat. Önerdiğiniz sistem güzel ama ben hazır alacağım. Birleştirmekle uğraşamam. İşlemcide AMD'ye okeyim de ekran kartında NVIDIA önde gibi hocam. Ona göre bir hazır sistem öneriniz var mı? Ne yapmam mantıklı olur?
@LH44 Hocam benzer konularda gördüm. Sanırım bilgilisiniz bu konularda. Yardımcı olabilir misiniz?
Nvidia tarafındaki hazır sistemler ya pahalı ya da kötü. AMD her açıdan daha mantıklı hazır sistem olacağından.
Toplamada da durum pek farklı değil, RTX 5060 Ti (16GB) ekleyince uçuyor fiyat. 8GB modeller kurtarmayacak durumda sayılırlar. Üstelik denk fiyatta 16GB olan RX 9060 XT var. CUDA çekirdeği lazım değilse Nvidia mantıksız kısacası.
https://share.google/9pxQSCHsmNfstM3oo SSD sırıtıyor sadece, bütçe durumuna göre SN5000 ekleyebilirsiniz. Bütçe çıkmıyorsa sonradan değiştirin. Benzer şekilde kasayı CMT 218 veya VG3400S yaparsanız daha iyi olur.