OMFA

Çalışkan
Bütçe maksimum 50K. Her şey dahil olsun istiyorum 50K'ya. Anajartta Intel'e daha sıcağım. Ekran kartında da NVIDIA. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bütçe maksimum 50K. Her şey dahil olsun istiyorum 50K'ya. Anajartta Intel'e daha sıcağım. Ekran kartında da NVIDIA. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu bütçeler de düzgün NVİDİA sistem çıkmıyor. Onu da geçtim, İntel almanın hiçbir lüzmu yok şu an. Şart mı bu ikili?

Konuya o kadar hakim değilim. Önereceğiniz sistemden pişman olmayacaksam AMD olması sıkıntı değil.
AMD işlemci tarafında daha memnun eder.

AMD ekran kartı şekilde 53.000 TL tutuyor. SSD'yi ikinci el alabilirsiniz. NVİDİA istiyorsanız 5060 Tİ 16 GB alın en az, o şekilde yaparsanız 58.000 TL civarı tutuyor.

Bu arada sonradan fark ettim, monitör dahil mi olacak?

AMD işlemci tarafında daha memnun eder.

AMD ekran kartı şekilde 53.000 TL tutuyor. SSD'yi ikinci el alabilirsiniz. NVİDİA istiyorsanız 5060 Tİ 16 GB alın en az, o şekilde yaparsanız 58.000 TL civarı tutuyor.

Bu arada sonradan fark ettim, monitör dahil mi olacak?
Hayır hocam sadece kasa için bu fiyat. Önerdiğiniz sistem güzel ama ben hazır alacağım. Birleştirmekle uğraşamam. İşlemcide AMD'ye okeyim de ekran kartında NVIDIA önde gibi hocam. Ona göre bir hazır sistem öneriniz var mı? Ne yapmam mantıklı olur?

@LH44 Hocam benzer konularda gördüm. Sanırım bilgilisiniz bu konularda. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Hayır hocam sadece kasa için bu fiyat. Önerdiğiniz sistem güzel ama ben hazır alacağım. Birleştirmekle uğraşamam. İşlemcide AMD'ye okeyim de ekran kartında NVIDIA önde gibi hocam. Ona göre bir hazır sistem öneriniz var mı? Ne yapmam mantıklı olur?

@LH44 Hocam benzer konularda gördüm. Sanırım bilgilisiniz bu konularda. Yardımcı olabilir misiniz?

Nvidia tarafındaki hazır sistemler ya pahalı ya da kötü. AMD her açıdan daha mantıklı hazır sistem olacağından.
Toplamada da durum pek farklı değil, RTX 5060 Ti (16GB) ekleyince uçuyor fiyat. 8GB modeller kurtarmayacak durumda sayılırlar. Üstelik denk fiyatta 16GB olan RX 9060 XT var. CUDA çekirdeği lazım değilse Nvidia mantıksız kısacası.

https://share.google/9pxQSCHsmNfstM3oo SSD sırıtıyor sadece, bütçe durumuna göre SN5000 ekleyebilirsiniz. Bütçe çıkmıyorsa sonradan değiştirin. Benzer şekilde kasayı CMT 218 veya VG3400S yaparsanız daha iyi olur.