Arkadaşlar boşuna öneri yapıyorsunuz. Tam olarak 6 Şubattan beri 7 aydır durmadan sistem toplama konusu açıyor ve asla sizin dediklerinizi yapmıyor. Yine de siz bilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 170.000 TL
O zaman şikayet edelim, direkt IP numarasından ban yesin, o zaman hiçbir hesapla giriş yapamaz
Yarın akşamı beklemeden bugün alim mi indirime girer miki.
Anakartı özelleştirmedeki en son modeli seçmen lazım. Sıvı soğutmayı 360 mm yaparsın, işlemciyi 9800X3D yaparsın. 180.400 TL'ye denk geliyor, bu şekilde alınabilir.
7 aydır hangi tarihte alacağımı yazıyorum, geçen günde dedim 15/17 gibi alacağım diye, bu akşam ya da yarın alacağım.Arkadaşlar boşuna öneri yapıyorsunuz. Tam olarak 6 Şubattan beri 7 aydır durmadan sistem toplama konusu açıyor ve asla sizin dediklerinizi yapmıyor. Yine de siz bilirsiniz.
Ohoo böyle mi oldu? Ben her zaman tarih belirtiyorum, sadece almam gereken parayı alamadım şimdiye kadar. Şu an elimde sistem bakıyorum.O zaman şikayet edelim, direkt IP numarasından ban yesin, o zaman hiçbir hesapla giriş yapamaz![]()
Yarın akşamı beklemeden bugün alim mi indirime girer miki.
Yarın akşamı bekle öyle al, sorun olmaz.
Tamam, yarın o zaman yeni sohbet mi açayım, bundan devam mı yoksa saat kaçta o zaman gelirim, buraya açarım.
Bundan devam mı yoksa saat kaçta o zaman gelirim, buraya açarım.
Buradan devam edersin. İndirim akşam 22:00 da başlıyor.
O zaman yarın akşam buradayız.