Detaylar
Kim cevapladı?Ben ama kısa değilim.1.88'im
1.75 boy bence ideal. Kısa boylu bireylerin kaslanması daha kolay.
Erkek için bence kısa bir boy ama sevgilisi 160 falansa okay sayılabilir. Ben 156'yim sevgilim de 175 civari yanımda gayet iyi duruyor. İyi durması zaten çok da önemli değil sevdikten sonra kaç olursa olsun isterse benden de kısa olsun sorun etmem ben yani. Bunu problem olarak gören kızlar bence haksızlık ediyor.
Heisenberg55
Becerikli
Onu bunu bilmem ama boyun 185 in üstündeyse net 1-0 öndesin. Erkekler bile bir dönüp bakar. Karşı cinsin gözünde en dikkat çekici olay bence 185 üstü boy
1.60 olmanın veya 1.80 üstü olmanın hiçbir önemi yok, kendinizi sevmeyi bilin, 1.60 bir erkekseniz 1.80 veya 1.90 gibi erkeklerin yanında tabii ki de negatif gözükürsünüz bununda en dezavantajı ilişkilerdir, fakat dediğim gibi 1.60 olup güçlü erkeklerde oluyor, mesela kızlara zaten uzun boy yakışmıyor. Ben 1.85 üstüyüm mesela 1.90 olmaya çalışıyorum ve 95 kiloyum zargana olmayı sevmiyorum, 10. sınıfta vücudumdan nefret ettim ve eşek gibi 1 buçuk sene neredeyse 6 gün hayatımı spora adadım tamamen ego amaçlıydı, boyunuzu evet değiştiremezsiniz ama vücudunuzu değiştirebilirsiniz, 1.60 veya Hobbit gibi bir boyunuz varsa gidin kaslanın aşırı derecede özgüveniniz artar. Boy her şey demek değildir sadece birkaç kısımda dezavantajı var onun dışında tamamen ego.
Son düzenleme:
Syntax
Üstün
Onu bunu bilmem ama boyun 185'in üstündeyse net 1-0 öndesin.
Katılmıyorum. Bir yararını görmedim.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-