Bütçe
18.000 TL

Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Selam,
Günlük kullanım için telefon bakıyorlarmış. Resmi Note 14 Pro gibi cihazlar bakmışlar. Samsung öncelikli tercihmiş tabii. A36 gibi modeller var. A36'dan daha iyi telefonlar vardır illaki. Teknik özellik olarak çok iyi olmasına gerek yok (işlemci vs) batarya kamera öncelikli.

Selam,
Günlük kullanım için telefon bakıyorlarmış. Resmi Note 14 Pro gibi cihazlar bakmışlar. Samsung öncelikli tercihmiş tabii. A36 gibi modeller var. A36'dan daha iyi telefonlar vardır illaki. Teknik özellik olarak çok iyi olmasına gerek yok (işlemci vs) batarya kamera öncelikli.

18k ya çıkılırsa Honor 400.
Çıkılmıyorsa masmaalesef a36.

Satıcı konusunda bilginiz var mı? Ben almıyorum bir tanıdığa bakıyorum A56 bende düşündüm hatta S21 FEler var fakat satıcı kaynaklı güven vermiyor. Ben daha önce kendi başımı yaktım böyle.

S21 FE kendim kullanıyorum hiç memnun değilim. Aşırı ısınıyor. Kardeşim yeni Honor 400 aldı memnun. Ben olsam Samsung A56 alırdım.

S21 FE kendim kullanıyorum hiç memnun değilim. Aşırı ısınıyor. Kardeşim yeni Honor 400 aldı memnun. Ben olsam Samsung A56 alırdım.

Bende kendim S21 kullanıyorum evet ısınma var. 4000 mAh bataryada yetmiyor işten eve geliceye kadar ucu ucuna kurtarıyor ama okuldayken vs kullanırsam garanti 1 şarj eve gelincede bakmıyorum bilgisayarda takılıyorum genelde PC de olmasam sanırım 2.5 batarya günlük gider.

Selam,
A36 bakın yada A56. Redmi’den uzak durun.