Arkadaşlar merhaba, AOC Q27G4X 2K 180Hz kullanıyordum ve yeni bir monitör almam gerekiyor ve 3 model arasında kaldım.
Benim için en önemli şeyler:
Parlaklık,
Görüntü netliği ve
Az da olsa güzel renkler ama ilk ikisi benim için çok önemli.
Genelde hikâye tabanlı oyunlar oynadığım için canlı, net ve tatmin edici görüntü veren bir ekran arıyorum. Sizce aşağıdaki iki monitörden hangisini almalıyım? AOC dışında önerilere de açığım. Samsung marka olanını bir arkadaş önerdi ama hiç inceleme bulamadığım için biraz çekindim.
Son olarak eski kullandığım monitörün parlaklığı 450cd/m2 ama Samsung ve Philips'in parlaklığı 350 cd/㎡arada gözle görülür çok fark olur mu?
www.itopya.com
www.itopya.com
www.samsung.com
Benim için en önemli şeyler:
Parlaklık,
Görüntü netliği ve
Az da olsa güzel renkler ama ilk ikisi benim için çok önemli.
Genelde hikâye tabanlı oyunlar oynadığım için canlı, net ve tatmin edici görüntü veren bir ekran arıyorum. Sizce aşağıdaki iki monitörden hangisini almalıyım? AOC dışında önerilere de açığım. Samsung marka olanını bir arkadaş önerdi ama hiç inceleme bulamadığım için biraz çekindim.
Son olarak eski kullandığım monitörün parlaklığı 450cd/m2 ama Samsung ve Philips'in parlaklığı 350 cd/㎡arada gözle görülür çok fark olur mu?
ASUS ROG STRIX XG27UCS 27" 160Hz OC 1ms HDMI DP USB-C FreeSync Premium G-SYNC Pivot HDR400 UHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS ROG STRIX XG27UCS 27" 160Hz OC 1ms HDMI DP USB-C FreeSync Premium G-SYNC Pivot HDR400 UHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile XG27UCS ITOPYA'da
Philips Evnia 27M2N3800A 27" 4K 160Hz FHD 320Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 Dual Mode FAST IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N3800A 27" 4K 160Hz FHD 320Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 Dual Mode FAST IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N3800A ITOPYA'da
27 inç 4K 180 Hz / FHD 360 Hz Odyssey G7 G70F Gaming Monitör | Samsung Türkiye
Çift Mod, Hızlı IPS ve 1 ms tepki süresi (GTG) özelliklerine sahip 27 inç 4K 180Hz / FHD 360Hz özellikli Odyssey G7 Oyun Monitörünü {LS27FG702EUXUF} inceleyin ve satın alın.