Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Yok
İlla bu boyut şart mı? 22 inch olmaz mı?
okansahin
Başarılı
Bunları buldum IPS panel değil ama sence hangisi iyi ? https://www.trendyol.com/eurocam/ec...80-hd-lcd-monitor-dahili-hoparlor-p-131234454 - Cenova Cn-19m 19^inç 2k Hdmı, Vga, Rca, Ses ÃıkıŠ( Hoperlör) Fiyatı, Yorumları - Trendyol - https://www.trendyol.com/uptech/hd190-19-genis-ekran-75-hz-5ms-vga-hdmi-led-monitor-p-766669076
Muhtemelen hepsi birbirinden kötüdür. 2. el baktınız mı? Ucuza 720p monitörler var 19 inch. İşinizi 720p görürse bence daha mantıklı bir tercih olur bu ne olduğu belirsiz markalara para vermek yerine.Bunları buldum IPS panel değil ama sence hangisi iyi ? eurocam Ec-m19 19" 65hz 0,5ms (hdmı+vga+rca+ses) 1920 X 1080 Hd Lcd Monitör ( Dahili Hoparlör ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol - Cenova Cn-19m 19^inç 2k Hdmı, Vga, Rca, Ses ÃıkıŠ( Hoperlör) Fiyatı, Yorumları - Trendyol - upTech HD190 19" Geniş Ekran 75 Hz 5ms (VGA,HDMI) Led Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
okansahin
Başarılı
Muhtemelen hepsi birbirinden kötüdür. 2. el baktınız mı? Ucuza 720p monitörler var 19 inch. İşinizi 720p görürse bence daha mantıklı bir tercih olur bu ne olduğu belirsiz markalara para vermek yerine.
Yok bakmadım ama 1080p olursa daha iyi olur. 2. el de pek güvenemiyorum.
Gidip görüp alacağınız bir şey bulursanız sorun olmaz. Monitör bu sonuçta.Yok bakmadım ama 1080p olursa daha iyi olur. 2. el de pek güvenemiyorum.
okansahin
Başarılı
RAMTECH PRO MONİTÖR 20" HDMI+VGA HOPARLÖRLÜ FULLHD MONİTÖR Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasıl sence ?Gidip görüp alacağınız bir şey bulursanız sorun olmaz. Monitör bu sonuçta.
Olabilir, zaten pek başka seçenek de yok. TN panel olmasını dert etmeyecekseniz alabilirsiniz. Bana kalsa 2. el alırdım tabi. Fiyat olarak hiç uygun gelmedi çünkü.
okansahin
Başarılı
Olabilir, zaten pek başka seçenek de yok. TN panel olmasını dert etmeyecekseniz alabilirsiniz. Bana kalsa 2. el alırdım tabii. Fiyat olarak hiç uygun gelmedi çünkü.
TFT-LCD panel bir monitör buldum. TFT-LCD nasıl bir panel sence?
Bütçe belirtirsen yardımcı olmaya çalışayım.