Şöyle bir mesaj gelmiş, bilmeyenler yararlansın. Son tarih 31 Ekim.

Genç arkadaşına müjde! 18-26 yaş aralığındaki yakınlarını Garanti BBVA'ya davet et, davet ettiğin her arkadaşın için 1.000, toplamda 20.000 TL'ye varan bonus kazan. Üstelik genç arkadaşın 3342'ye GENC2025 yazarak 7.500 TL bonus fırsatından yararlanabilir! Detaylı bilgi için: https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/musteri-ol-genclik-bankaciligi-kampanyasi

Ek olarak konuya ekleyeyim, forumda referans linki veya kodu paylaşımı yasak.

Vallaha günümüzde ₺1.000 için gerçekten uğraşmaya, laf anlatmaya değmez. Birkaç sene önce Yapı Kredi ₺500 veriyordu o zaman yapmıştım 2 kişiyi üye yaptırıp alaçatı'da ucuz yollu 2 gece tatile gitmiştim. Şimdi orada 2 döner zor yenir ₺1.000'ye.

2 ay önce ilk banka hesabımı açmak için banka arıyordum. Annemin referans koduyla kaydoldum, hem o 1000 TL hem ben 1000 TL kazandım. İlk kez banka hesabı açacaklar için bir teşvik olabilir. Şuan referans koduyla kayıtta en çok puan veren banka Garanti. Onun dışında sırf para için kaydolunur mu bilemedim. 1000 TL günümüzde para değil.

Vallaha günümüzde ₺1.000 için gerçekten uğraşmaya, laf anlatmaya değmez. Birkaç sene önce Yapı Kredi ₺500 veriyordu o zaman yapmıştım 2 kişiyi üye yaptırıp alaçatı'da ucuz yollu 2 gece tatile gitmiştim. Şimdi orada 2 döner zor yenir ₺1.000'ye.
Hocam en azından KYK yurt ücretleri ödeyebilirler ya da birkaç gün aç kalmaz. Öğrenciler için biraz mantıklı gibi.

1000 lira için ağız kokusu çekmeye değmez. Küçümsemiyorum elbette ancak çevremi ikna etmeye kalksam 2.000 TL vereyim sus derler.

Son düzenleyen: Moderatör: