18 bin TL'ye oyun için hazır sistem önerisi

Bütçe
18

cemkaraca 46

Üstün
Bütçem maksimum 18K. Belki 20K olur. Oyun için hazır bilgisayar arıyorum monitör dahil veya dahil değil fark etmez. Dahil olmazsa bütçeden kısmam gerekecek ama uyumlu monitörde önerirseniz sevinirim.

Yalnızca oyun için konsol daha ekonomik olur. Bu fiyata eski RTX bulursun.

Yalnızca oyun için konsol daha ekonomik olur. Bu fiyata eski RTX bulursun.
Konsol niye alayım ki. PS5 aldın oyun parası zaten 5 6 oyun aldın mı konsol parası çıkıyor mantıksız.

Konsol niye alayım ki. PS5 aldın oyun parası zaten 5 6 oyun aldın mı konsol parası çıkıyor mantıksız.

Xbox alabilirsin veya PC'yi crack oyun için alabilirsin ekonomik olması için.

Yurt dışından alma imkanın var mı?

Sen beni crack oyun oynamaya layık mı görüyorsun? XBOX kaç bir de? Series S mi Güldürme beni o konsol PS4 gücünde neredeyse. Series X desen bütçemi aşıyor zaten

Yurt dışından alma imkanın var mı?
İmkan var ama şüphelerde var. Şüphe duyarım yani satıcı Amazon'sa sıkıntı yok da Aliexpress gibi yerlerden yok almam.

Oyun fiyatlarından haberin yok galiba güldürme beni.

Oyun fiyatlarından haberin yok galiba güldürme beni.
PS5'den bahsediyorsak haberim var ama PC'de epic games ve steam gibi yerler var bilmiyorsan söyleyeyim dedim. Oralarda iyi indirimler oluyor hani geçen 300 TL'ye assasins creed aldım

O bütçeye en uygun sistem bu gibi duruyor.

Bütçe artarsa SSD'yi Kioxia 1TB, kasayı da Thermaltake yaparsan tertemiz olur.
Kasa neden thermaltake olmalı?

Kasa neden thermaltake olmalı?
Hocam Powerboost markasının ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum ama Thermaltake'in ondan iyi olduğu kesin. Ayrıca güç kaynağı ile birlikte geldiği için ucuza kaçmamak lazım. Sistemimizi emanet ediyoruz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…