Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 18
cemkaraca 46
Üstün
Konsol niye alayım ki. PS5 aldın oyun parası zaten 5 6 oyun aldın mı konsol parası çıkıyorYalnızca oyun için konsol daha ekonomik olur. Bu fiyata eski RTX bulursun.
Konsol niye alayım ki. PS5 aldın oyun parası zaten 5 6 oyun aldın mı konsol parası çıkıyormantıksız.
Xbox alabilirsin veya PC'yi crack oyun için alabilirsin ekonomik olması için.
Yurt dışından alma imkanın var mı?
cemkaraca 46
Üstün
Sen beni crack oyun oynamaya layık mı görüyorsun? XBOX kaç bir de? Series S miXbox alabilirsin veya PC'yi crack oyun için alabilirsin ekonomik olması için.
İmkan var ama şüphelerde var. Şüphe duyarım yani satıcı Amazon'sa sıkıntı yok da Aliexpress gibi yerlerden yok almam.Xbox alabilirsin veya PC'yi crack oyun için alabilirsin ekonomik olması için.
Yurt dışından alma imkanın var mı?
Daffy Duck 47
Üstün
O bütçeye en uygun sistem bu gibi duruyor.
Bütçe artarsa SSD'yi Kioxia 1TB, kasayı da Thermaltake yaparsan tertemiz olur.
cemkaraca 46
Üstün
PS5'den bahsediyorsak haberim var ama PC'de epic games ve steam gibi yerler var bilmiyorsan söyleyeyim dedim. Oralarda iyi indirimler oluyor hani geçen 300 TL'ye assasins creed aldımOyun fiyatlarından haberin yok galiba güldürme beni.
Kasa neden thermaltake olmalı?O bütçeye en uygun sistem bu gibi duruyor.
Daffy Duck 47
Üstün
Hocam Powerboost markasının ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum ama Thermaltake'in ondan iyi olduğu kesin. Ayrıca güç kaynağı ile birlikte geldiği için ucuza kaçmamak lazım. Sistemimizi emanet ediyoruz sonuçta.
Yeni mesajlar
-
-
Her gece müzikle uyumaktan beynimin amarı kaydı, rüyalar 4K HDR oldu
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-