Herkese iyi forumlar.

Vardiyalı bir işte gece vardiyasında çalışıyorum ve sürekli telefondan açıp bir şeyler izliyorum sabaha kadar. İnternet paketim 60 GB ama yetmiyor. Diğer arkadaşlarla ortak Superbox almayı düşünüyoruz. Benim hattım Turkcell ve Speedtest üzerinde 25 Mbps hız alıyorum, sadece bir şeyler izlediğim için bana yetiyor.

Superbox ile ilgili tek bilgim Recep Baltaş'ın Superbox hakkında çektiği video ve videoda belirtilen eksi yanları benim için pek sorun değil. Video zaten biraz eski (5 yıl kadar), bu yüzden sorunlarından arındırılmıştır diye düşünüyorum. Altyapıya baktığımda ise sadece Turkcell ve Türk Telekom var ama Türk Telekom, Turkcell'den bile pahalı. Sizce Superbox alınır mı, alınsa sorunsuz çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi forumlar.

Vardiyalı bir işte gece vardiyasında çalışıyorum ve sürekli telefondan açıp bir şeyler izliyorum sabaha kadar. İnternet paketim 60 GB ama yetmiyor. Diğer arkadaşlarla ortak Superbox almayı düşünüyoruz. Benim hattım Turkcell ve Speedtest üzerinde 25 Mbps hız alıyorum, sadece bir şeyler izlediğim için bana yetiyor.

Superbox ile ilgili tek bilgim Recep Baltaş'ın Superbox hakkında çektiği video ve videoda belirtilen eksi yanları benim için pek sorun değil. Video zaten biraz eski (5 yıl kadar), bu yüzden sorunlarından arındırılmıştır diye düşünüyorum. Altyapıya baktığımda ise sadece Turkcell ve Türk Telekom var ama Türk Telekom, Turkcell'den bile pahalı. Sizce Superbox alınır mı, alınsa sorunsuz çalışır mı?
Hocam, bahsettiğiniz içerikleri YouTube vasıtasıyla mı takip ediyorsunuz, yoksa başka bir platform mu kullanıyorsunuz?

Hocam, eğer interneti başka cihazlarla paylaşmayacaksanız sınırsız sosyal medya paketleri var. Örneğin; 60 GB + Youtube + X + Instagram gibi paketler mevcut.

Eğer 500 GB kotayı 900 TL'ye alıp "İstediğim yerde, istediğim gibi kullanmak isterim" derseniz, taşınabilir internet için aylık 300 TL daha ödemeniz gerekir. Ancak amacınız sadece YouTube izlemekse, bence direkt sınırsız sosyal medya tarifelerine yönelin.

Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum; 80 GB + Sınırsız Sosyal Medya paketine vergiler dahil 760 TL ödüyorum.

Süperbox ın kotasız limitsiz olan paketlerini kaldırmışlar galiba eskiden vardı şimdi göremedim. Ayrıca fiyatlarıda abartı derecede pahalı. Diğer arkadaşların dediği gibi sosyal medya paketleri veren operatörler var onları değerlendirmek daha mantıklı gibi.