Akşamları film/dizi izlemek için kullanacağım. Bütçem konusunda tam emin değilim kaliteli ekrana ve hoparlöre sahip tabletler kaç TL'den başlıyorsa o kadar. Bütçe konusundada öneri verirseniz iyi olur. Birde peşin fiyatına taksitli yerlerden önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Topcu 92
Bilgin
Bende Ipad Air 5'inci nesil (M1) var. Laptobuma göre sesi çok daha kaliteli. Youtube'u genelde Ipad üzerinden takip ediyorum. Bazen sadece müzik açtığım da oluyor. Sesinden gerçekten çok memnunum. Ama başka bir tablet kullanmadım ben. Android'lerde durum nedir, bilemiyorum.
Son düzenleme:
Elma ısıran 92
Bilgin
iPad'lerin içindeki akustik gerçekten muazzam.Bende Ipad 5'inci nesil (M1) var. Laptobuma göre sesi çok daha kaliteli. Youtube'u genelde Ipad üzerinden takip ediyorum. Bazen sadece müzik açtığım da oluyor. Sesinden gerçekten çok memnunum. Ama başka bir tablet kullanmadım ben. Android'lerde durum nedir, bilemiyorum.
Akşamları film/dizi izlemek için kullanacağım. Bütçem konusunda tam emin değilim kaliteli ekrana ve hoparlöre sahip tabletler kaç TL'den başlıyorsa o kadar. Bütçe konusundada öneri verirseniz iyi olur. Bir de peşin fiyatına taksitli yerlerden önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Dizi film için IPS ekranlı tablet tercih etmeyin derim.
Size önerim OLED ekranlı tabletlere bakmanız.
Dizi film için IPS ekranlı tablet tercih etmeyin derim.
Size önerim OLED ekranlı tabletlere bakmanız.
Ne önerirsiniz aradığım kriterlere göre?
Bütçenizi bilmediğimden direkt iPad Pro'da önerebilirim. Bu yüzden şu linkten cihaz bakıp şunlar nasıl diyebilirsiniz.
En ucuzdan en pahalıya yapın daha iyi olur.
Bütçenizi bilmediğimden direkt iPad Pro'da önerebilirim. Bu yüzden şu linkten cihaz bakıp şunlar nasıl diyebilirsiniz.
En ucuzdan en pahalıya yapın daha iyi olur.
Maksimum 50.000 TL diyelim.
Çıkarsan iPad Pro M4 satıyorlarmış bakabilirsin.
Çıkamazsan Honor magicpad 2 al derim. Neden dersen ekranı hoparlörü vs tam film izleme canavarı seni o yönden üzmez. Aksesuar konusunda sorun yaşayabilirsin ama.
Surface Area 1
Üstün
- Makaleler
- 3
Bu bütçeye çıktıysan iPad Pro M4 ve M5 almaya çalış derim.
shiedae3 92
Üstün
Çıkarsan iPad Pro M4 satıyorlarmış bakabilirsin.
Çıkamazsan Honor magicpad 2 al derim. Neden dersen ekranı hoparlörü vs tam film izleme canavarı seni o yönden üzmez. Aksesuar konusunda sorun yaşayabilirsin ama.
11 inç ekrana bu kadar para verilmez bence amaç sırf izleme vs iken.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
CVT şanzımana sahip araçta kalkışlarda çok yavaş kalkması normal mi?
- Subaru Yetkili Servis