michaelscarn

Başarılı
Merhaba,

Acer Nitro AI 18 5070 Ti marka laptopuma sırt çantası arıyorum.

• 18" (45,7 cm ekran)
  • 24,95 mm Yükseklik
  • 400,9 mm Genişlik
  • 310,3 mm Derinlik
  • 3.02 kg Ağırlık
Değerlerine sahip.

Şimdilik aklımda bu var fakat sığar mı emin olamadım, zira 17 inç denmiş. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba,

Acer Nitro AI 18 5070 Ti marka laptopuma sırt çantası arıyorum.

• 18" (45,7 cm ekran)
  • 24,95 mm Yükseklik
  • 400,9 mm Genişlik
  • 310,3 mm Derinlik
  • 3.02 kg Ağırlık
Değerlerine sahip.

Şimdilik aklımda bu var fakat sığar mı emin olamadım, zira 17 inç denmiş. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bütçe nedir?

Çok güzel çantadır, yastıklı bölmeleri falan var. 18 boyuta uyumlu. Satıcı güvenilir. Peşin fiyatına taksit yapıyorlar.

Öneri için teşekkürler, attığıma kıyasla biraz daha dar geldi gözüme. Sanki gündelik kullanımda başka sırt çantasına ihtiyaç duyarmışım gibi. Hibrit kullanabileceğim başka çantalar var mı?
Ben, eşim, arkadaşım ve eşimin iş arkadaşı yıllardır severek kullanıyoruz. 15" olan çantaya 17" laptop sığıyor. Ona güvenerek 17" olanı öneriyorum.

Güzel duruyor fakat fiyat tuzlu. düşüneceğim, teşekkürler. Daha uygun önerileriniz varsa beklemedeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneri için teşekkürler, attığıma kıyasla biraz daha dar geldi gözüme. Sanki gündelik kullanımda başka sırt çantasına ihtiyaç duyarmışım gibi. Hibrit kullanabileceğim başka çantalar var mı?

Güzel duruyor fakat fiyat tuzlu. düşüneceğim, teşekkürler. Daha uygun önerileriniz varsa beklemedeyim.
Alternatif böyle bir model var:

18'' çantalar bir tık daha pahalı standart çantalara göre.

Alternatif böyle bir model var:

18" çantalar bir tık daha pahalı standart çantalara göre.

İçime sindi, siparişi verdim. Teşekkür ederim.