michaelscarn
Başarılı
Bütçe nedir?Merhaba,
Acer Nitro AI 18 5070 Ti marka laptopuma sırt çantası arıyorum.
Değerlerine sahip.
- 18" (45,7 cm ekran)
- 24,95 mm Yükseklik
- 400,9 mm Genişlik
- 310,3 mm Derinlik
- 3.02 kg Ağırlık
Şimdilik aklımda bu var fakat sığar mı emin olamadım, zira 17 inç denmiş. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Çok güzel çantadır, yastıklı bölmeleri falan var. 18 boyuta uyumlu. Satıcı güvenilir. Peşin fiyatına taksit yapıyorlar.2-3.000 TL diyebilirim. Gerçekten değecekse belki 4-5.
Öneri için teşekkürler, attığıma kıyasla biraz daha dar geldi gözüme. Sanki gündelik kullanımda başka sırt çantasına ihtiyaç duyarmışım gibi. Hibrit kullanabileceğim başka çantalar var mı?Çok güzel çantadır, yastıklı bölmeleri falan var. 18 boyuta uyumlu. Satıcı güvenilir. Peşin fiyatına taksit yapıyorlar.
Güzel duruyor fakat fiyat tuzlu. düşüneceğim, teşekkürler. Daha uygun önerileriniz varsa beklemedeyim.Ben, eşim, arkadaşım ve eşimin iş arkadaşı yıllardır severek kullanıyoruz. 15" olan çantaya 17" laptop sığıyor. Ona güvenerek 17" olanı öneriyorum.
Samsonite 16N-01-006 Qibyte Notebook Sırt Çantası, 17.3", Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsonite 16N-01-006 Qibyte Notebook Sırt Çantası, 17.3", Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Alternatif böyle bir model var:Öneri için teşekkürler, attığıma kıyasla biraz daha dar geldi gözüme. Sanki gündelik kullanımda başka sırt çantasına ihtiyaç duyarmışım gibi. Hibrit kullanabileceğim başka çantalar var mı?
Güzel duruyor fakat fiyat tuzlu. düşüneceğim, teşekkürler. Daha uygun önerileriniz varsa beklemedeyim.
Alternatif böyle bir model var:
Mack Business X MCC-807 18" Laptop Sırt Çantası, Mackbook Çantası, USB Şarj Portlu Bilgisayar Çantası, Notebook Çantası, Seyahat Sırt Çantası, Gaming Laptop Çantası, Gaming Laptop Çantası, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mack Business X MCC-807 18" Laptop Sırt Çantası, Mackbook Çantası, USB Şarj Portlu Bilgisayar Çantası, Notebook Çantası, Seyahat Sırt Çantası, Gaming Laptop Çantası, Gaming Laptop Çantası, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
18" çantalar bir tık daha pahalı standart çantalara göre.