Detaylar
Kim cevapladı?CivcikSeverim
Uzman
Hazır indirim başlamışken oyun alayım dedim. Bütçemden geriye kalan para bu. Lies of P düşünüyorum ama zamanında kaç defa oynayıp bırakmışlığım var o yüzden pek emin değilim. Var mı önerileriniz dostlar?
Korku istiyorsan the classrooms alabilirsin oyunda canavarlar sesine geliyorlar bir de the anomaly project var Co-op istersen Devour ve Pacify var Little Nightmares 2 büyük bir indirimde 2 dolar onu alabilirsin komik korku istiyorsan arkadaşlarınlan ile lethal Company ve r. E. P. O var Stardew Valley var uzun saat götürür rubber bandits veya cake bash sonra Human: Fall Flat var sonra the headliners - Fast food Simulator - Beyond: Two Souls veya Black Mesa alabilirsin istersen önerebilirim.
Ratchet
Yetkin
Korku istiyorsan the classrooms alabilirsin oyunda canavarlar sesine geliyorlar bir de the anomaly project var Co-op istersen Devour ve Pacify var Little Nightmares 2 büyük bir indirimde 2 dolar onu alabilirsin komik korku istiyorsan arkadaşlarınlan ile lethal Company ve r. E. P. O var Stardew Valley var uzun saat götürür rubber bandits veya cake bash sonra Human: Fall Flat var sonra the headliners - Fast food Simulator - Beyond: Two Souls veya Black Mesa alabilirsin istersen önerebilirim.
Korku sevmiyorum. Beyond: Two Souls'da pek sevemedim.
- Makaleler
- 62
- EA SPORTS FC 25
- Euro Truck Simulator 2
- Supermarket Simulator
- Fast Food Simulator
- DOOM Eternal Standard Edition
- Cyberpunk 2077
CivcikSeverim
Uzman
Korku sevmiyorum. Beyond: Two Souls'da pek sevemedim.
O zaman hocam Doom Eternal veya Doom alabilirsin V Rising var sonra ETS 2 var The Forest ve Sons of The Forest korkuya girer mi bilemedim ama onu da öneriyorum Garry's Mod var bayağı saat oynayabilirsin modlar ile sonra ravenfield var atölye ile botllarla savaş yapabilirsin sonra warhammer vermintide 2 var.
Ratchet
Yetkin
O zaman hocam Doom Eternal veya Doom alabilirsin V Rising var sonra ETS 2 var The Forest ve Sons of The Forest korkuya girer mi bilemedim ama onu da öneriyorum Garry's Mod var bayağı saat oynayabilirsin modlar ile sonra ravenfield var atölye ile botllarla savaş yapabilirsin sonra warhammer vermintide 2 var.
Doom'u o kadar sevmemedim ki baktım oyunu iade edemiyorum kalıcı olarak sildim hesaptan.
Bu oyunlara bakabilirsiniz.
- EA Sports FC 25.
- Euro Truck Simulator 2
- Supermarket Simulator.
- Fast food Simulator.
- Doom Eternal standard Edition.
- Cyberpunk 2077.
Simulator sevmem. Sadece hikayeli oyunları seviyorum. Bir de futbol ile pek alakam yok.
Kaç defa denemiştim. Türünün çok iyi örneği de bana pek hitap edemedi galiba.
CivcikSeverim
Uzman
Doom'u o kadar sevmemedim ki baktım oyunu iade edemiyorum kalıcı olarak sildim hesaptan.
Simulator sevmem. Sadece hikayeli oyunları seviyorum.
Doom bende sevemedim ama disco eleysioum var sonra Control var indirime girdiğini bilmiyorum.
Ratchet
Yetkin
Dead Space ve Cyberpunk o bütçedeki en iyi oyunlar. Ben şahsen ultrakill almanızı şiddetle tavsiye ederim fiyatı bayağa düşmüş ve oyun çok güzel.
Dead Space denedim sevemedim. Cyberpunk'ı da sevmiyorum. Bir FPS oyunlarını da pek sevmiyorum genel olarak.
Doom bende sevemedim ama disco eleysioum var sonra Control var indirime girdiğini bilmiyorum.
Disco elysum iyi ama başka platformdan oynamayı düşünüyorum.