18 yaş altı birey, Google Maps'teki web sitesi olmayan dükkanlara site yapabilir mi?

DuranEmmi

Çalışkan
Merhaba, 15 yaşındayım. Arkadaşım bir tane batarya şirketine web sitesi kodladı. Ben de HTML, CSS, Python, JavaScript ve biraz PHP biliyorum. Python ile bir bot yazdım. Aramayı başlat butonuna basınca.

Google Maps'teki web sitesi olmayan dükkanları falan buluyor. 3 tane dükkan buldum sitesi olmayan. 15 yaşında olduğum için dükkana site yapabilir miyim?

Arkadaşım da yapıyor. Beraber yapalım istiyoruz.

Becerileriniz yetiyorsa, iş yerinin ihtiyaçlarını da karşılayabiliyorsanız yapabilirsiniz. Gelir elde ederseniz vergi ödemeniz gerekeceğinden iş yerinin size bir yemek ya da kahve ısmarlamasını () istersiniz ve anlaşırsınız. Kolay gelsin

Hocam ben şöyle yapmayı düşünüyorum. Bulduğum dükkanlara domain ve hosting almak için önce domain ve hosting parası için kapora alacağım. Sonra hosting işlerini yapıp siteyi teslim etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim fikriniz için.

İş yerinin talep edeceği mesela özellikleri siteye uyarlamaya bilgin yetecek mi?

Demek istediği bu aslında.
Evet tam olarak bu şekilde. İş yeri sizden ne bekliyor? Müşterilerine hizmetlerini listelemek ve telefonla aranmak mı, müsaitlik durunu gösterip rezervasyon yaptırmak mı, ürünleri satmak mı? Bunları karşılayabiliyorsanız yaşın çok önemi yok demek istedim. Bazı esnafların (özellikle sanayi eşrafı) bilinmek ve aranmak ister. Bunu yapmak da aşırı zor değildir mesela. Biraz SEO bilgisi isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…