Whisper Weather Linux sürümü için hangi desktop framework'u önerirsiniz?

• Neutralino.js

Oy: 0 0,0%
  • NW.js

• Python çözümleri

• Flutter (Dart)

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket şu tarihte sona erecek: .
Electron ve JavaScript'leri silin listeden bence :)

Hakiki uygulama yapın lütfen. C, C++, Rust, Python...vb.

UI için GTK/Qt fark etmez. Size kalmış. Gtk daha kolay.

Python+gtk en kolayı diyebilirim.

Electron'u ve diğerlerini ben de sevmem ama seçmek isteyenler için koydum :D
Tauri zaten Rust tabanlıdır.

Neden hocam. Direk cross-platform olacak yazılım sanırım.

Evet. Öyle olacak.

Electron ve JavaScript'leri silin listeden bence. Hakiki uygulama yapın lütfen. C, C++, Rust, Python...vb.
"Javascript listeden sil, Python tut."
Ezbere verilen tavsiyeler. Discord, Electron uygulamasi. Bayagida hakiki uygulama. Bir de gercekten JS'i iptal edip Python onermis. :)
Degiller. Kaynak tuketimi daha mi yuksek? Kesinlikle evet. Ancak bu UI anlaminda electron uygulamalarinin geride oldugu anlamina gelmiyor. UI elementlerini en rahat tasarlayabilecegin ortam web ve electron bu web ortamini local gelistirme icin sana sunuyor. Tekrar; Discord bir electron uygulamasi. VSCode bir electron uygulamasi. Elini surdugun herhangi bir uygulamadan daha hakiki bir uygulama olduguna eminim. Ayrica UI anlaminda genel olarak begenilen bir uygulama. Yetmiyormus gibi standart html, css, js uclemesini destekledigi icin ozellestirmek oldukca kolay.

MongoDB'nin gelistirdigi client, yine Electron'da. Yani bu noktaya o kadar fazla karsit arguman var ki, sabahlara kadar yazsam, yetmez. Ezbere konusuyorsunuz.

Son düzenleme:
Electron 40'a hazırlanıyordu. Ama CI Actions patlamış, buildler fail.

Tauri tarafında her şey yepyeşil.

@TheAny Electron'u Discord'u bırak 1Password bile kullanıyor. Büyük bir dev.

Merhabalar, Tauri ile alakalı WebKitGTK sorunlarını Linux Mint'e geçerek çözdüm. Arch'ın sorunuymuş. @Qnix sizin de haberiniz olsun.

@TheAny @Ligouri @duranforreal @WebSmith

Tauri ile yazdım uygulamayı (Backend Rust + SQL, Frontend React). Kullanımlarda WebKitGTK dahil en fazla 555 MB, sadece uygulama 40-58 MB RAM kullanıyor. Sadece Linux sürümleri için Rust buildi alındı.

Son düzenleme: