18 yaş için banka kartı önerisi

Enpara öneririm ama oturduğun şehirde QNB ATM'si yoksa Ziraat Bankası kullan bence.

Öğrenciysen en iyi kampanyalar Akbank'ta.

İş Bankası kullanmanı öneririm. İlerisi için hem yatırım amaçlı dövizlerde makas farkı az hem de uygulaması kullanışlı. Verilen kampanyalar da iyi bence. Maaşım Ziraat Bankasına yatıyor ama yatar yatmaz İş Bankasına yolluyorum.

Garip bir şekilde konuda "Banka Kartı" denmesine rağmen kredi kartı önerilmiş...

18 yaş altı için kampanyalar dahilinde en mantıklısı İş Bankası oluyor. Bunun haricinde de zaten 18 yaş altı olduğunuz için birçok işlem kısıtlı olarak gelecek. Şu anda kısıtları pek hatırlamıyorum.

Not: Banka Kartı olmasından dolayı aşırı bir kampanya beklentisine girmeyiniz.

Velinle birlikte gidip bankadan alabilirsin.

Kuveyt Türk kullanmak gibi bir hata yapma da.

Nedenini merak ettim. Neden kullanmasın?

Garip bir şekilde konuda "Banka Kartı" denmesine rağmen kredi kartı önerilmiş...
Bazı bankalarda, şubede kart çıkartılırken yanında kredi kartı da beraberinde veriliyor.

Bu bağlamda konu sahibine hangi bankayı tercih etmesi konusunda daha detaylı bilgi verilmiş oldu.

Ancak moderasyon, mesajları gereksiz ve saçma bulmuş olacak ki silmiş.

Merhabalar,

Size doğrudan burada cevap vereyim o hâlde konuyla alakası olmasına bağlı olarak. Onun haricinde de rapor veya bilet sistemini kullanabilirsiniz.

"Bazı bankalarda banka kartı çıkarılırken kredi kartı beraberinde veriliyor." söyleminiz yanlıştır. Çünkü kredi kartı herkese verilmez belli şartlar aranır. En önemlisi de Findeks Kredi Puanıdır. Ancak bundan haberdar değilsiniz anladığım kadarıyla. Ekstradan da "Bazı bankalar" tabiriniz çok kısıtlayıcı ve belirsiz bir ifadedir. Net konuşmanız konu sahibi açısından daha doğru olacaktır.

Bu bağlamda da her banka kartı alan kredi kartı alamaz. Ve ekstradan da konuda "Banka kartı" önerisi istenmiş. Kredi kartı önerisi değil. Araba konusunda motor tavsiye ettiğinizde nasıl gereksiz bir mesaj oluyorsa aynı şekilde banka kartı önerisinde kredi kartı da o şekilde gereksiz bir mesaj olmaktadır. İkisi arasındaki farkı bilmiyorsanız eğer konu açabilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz.

"Bazı bankalarda banka kartı çıkarılırken kredi kartı beraberinde veriliyor." söyleminiz yanlıştır. Çünkü kredi kartı herkese verilmez belli şartlar aranır.
Hiçbir gelirimin olmamasına rağmen, 18 yaşımda Vakıfbank'tan hem banka hem de kredi kartı aldım, neye dayanarak yanlış olduğunu söyleyebiliyorsun?
Ekstradan da "Bazı bankalar" tabiriniz çok kısıtlayıcı ve belirsiz bir ifadedir. Net konuşmanız konu sahibi açısından daha doğru olacaktır.
Bazı bankalar dedim çünkü bazıları krediyi geçtim uygun görmezse banka kartı bile vermiyor. Tek tek tüm kurumları açıklayım mı yani?
Bu bağlamda da her banka kartı alan kredi kartı alamaz.
Buna bağlı olarak "bazı bankalar" dedik ya zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…