Enpara bence.
Troy dışındaki tüm kartlar. Yurt dışından bir şey alacaksanız asla Troy almayın
Ufak bir bilgilendirme: Troy dediğimiz bir karttan çok bir ödeme şeklidir.
Bazı bankalarda, şubede kart çıkartılırken yanında kredi kartı da beraberinde veriliyor.Garip bir şekilde konuda "Banka Kartı" denmesine rağmen kredi kartı önerilmiş...
Merhabalar,Bazı bankalarda, şubede kart çıkartılırken yanında kredi kartı da beraberinde veriliyor.
Bu bağlamda konu sahibine hangi bankayı tercih etmesi konusunda daha detaylı bilgi verilmiş oldu.
Ancak moderasyon, mesajları gereksiz ve saçma bulmuş olacak ki silmiş.
Hiçbir gelirimin olmamasına rağmen, 18 yaşımda Vakıfbank'tan hem banka hem de kredi kartı aldım, neye dayanarak yanlış olduğunu söyleyebiliyorsun?"Bazı bankalarda banka kartı çıkarılırken kredi kartı beraberinde veriliyor." söyleminiz yanlıştır. Çünkü kredi kartı herkese verilmez belli şartlar aranır.
Bazı bankalar dedim çünkü bazıları krediyi geçtim uygun görmezse banka kartı bile vermiyor. Tek tek tüm kurumları açıklayım mı yani?Ekstradan da "Bazı bankalar" tabiriniz çok kısıtlayıcı ve belirsiz bir ifadedir. Net konuşmanız konu sahibi açısından daha doğru olacaktır.
Buna bağlı olarak "bazı bankalar" dedik ya zaten.Bu bağlamda da her banka kartı alan kredi kartı alamaz.