Volage 32 Uzman Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 105 Çözümler 1 Beğeniler 35 Yer Türkiye Bugün 17:51 #21 EDCrasher dedi: Borç varsa aramaları zaten normal değil mi? Onu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor.
EDCrasher dedi: Borç varsa aramaları zaten normal değil mi? Onu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor.
Carlzberg 19 Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 101 Beğeniler 48 Bugün 17:52 #22 Volage dedi: Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor. Genişletmek için tıkla... Beni hiç aramadılar bu zamana kadar. Zamanında borcunuzu geciktirdiğiniz vs mi oldu? Yok ise bir iletişim tercihlerinize bakın.
Volage dedi: Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor. Genişletmek için tıkla... Beni hiç aramadılar bu zamana kadar. Zamanında borcunuzu geciktirdiğiniz vs mi oldu? Yok ise bir iletişim tercihlerinize bakın.
Volage 32 Uzman Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 105 Çözümler 1 Beğeniler 35 Yer Türkiye Bugün 17:53 #23 Carlzberg dedi: Beni hiç aramadılar bu zamana kadar. Zamanında borcunuzu geciktirdiğiniz vs mi oldu? Yok ise bir iletişim tercihlerinize bakın. Genişletmek için tıkla... Hayır iletişim tercihlerinden de bir şey değiştirmedim.
Carlzberg dedi: Beni hiç aramadılar bu zamana kadar. Zamanında borcunuzu geciktirdiğiniz vs mi oldu? Yok ise bir iletişim tercihlerinize bakın. Genişletmek için tıkla... Hayır iletişim tercihlerinden de bir şey değiştirmedim.
EDCrasher 40 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 461 Çözümler 2 Beğeniler 287 Yer Batman Bugün 17:54 #24 Volage dedi: Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor. Genişletmek için tıkla... Gecikme faizi gelmesin diye iyi niyetten arıyor olamazlar mı?
Volage dedi: Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor. Genişletmek için tıkla... Gecikme faizi gelmesin diye iyi niyetten arıyor olamazlar mı?
Carlzberg 19 Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 101 Beğeniler 48 Bugün 17:54 #25 Volage dedi: Hayır iletişim tercihlerinden de bir şey değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Bir arayıp sorun. Beni hiç aramadılar mesela.
Volage dedi: Hayır iletişim tercihlerinden de bir şey değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Bir arayıp sorun. Beni hiç aramadılar mesela.
Volage 32 Uzman Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 105 Çözümler 1 Beğeniler 35 Yer Türkiye Bugün 18:00 #26 Carlzberg dedi: Bir arayıp sorun. Beni hiç aramadılar mesela. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum artık hocam size kampanyadan para hediye ediyorlar sonrasında saçma bir kriter koyup iptal ediyorlar. Kartı kapattığımda tekrar aradılar 2 yıl kalma sözüne 5 bin tl bonus yatıralım diye rahat vermiyorlar yani bir türlü.
Carlzberg dedi: Bir arayıp sorun. Beni hiç aramadılar mesela. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum artık hocam size kampanyadan para hediye ediyorlar sonrasında saçma bir kriter koyup iptal ediyorlar. Kartı kapattığımda tekrar aradılar 2 yıl kalma sözüne 5 bin tl bonus yatıralım diye rahat vermiyorlar yani bir türlü.
Shuichi Tatsuo 9 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 919 Çözümler 6 Beğeniler 1.097 Bugün 18:42 #27 1 VakıfBank 1 tane de Enpara öneririm.