Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor.Borç varsa aramaları zaten normal değil mi? Onu söylüyorum.
Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor.Borç varsa aramaları zaten normal değil mi? Onu söylüyorum.
Beni hiç aramadılar bu zamana kadar. Zamanında borcunuzu geciktirdiğiniz vs mi oldu? Yok ise bir iletişim tercihlerinize bakın.Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor.
Hayır iletişim tercihlerinden de bir şey değiştirmedim.Beni hiç aramadılar bu zamana kadar. Zamanında borcunuzu geciktirdiğiniz vs mi oldu? Yok ise bir iletişim tercihlerinize bakın.
Gecikme faizi gelmesin diye iyi niyetten arıyor olamazlar mı?Önerdiğiniz Garanti BBVA, ekstre kesiminden sonra son ödeme ve ekstre taksitlendirmek için iki günde bir arıyor.
Bir arayıp sorun. Beni hiç aramadılar mesela.Hayır iletişim tercihlerinden de bir şey değiştirmedim.
Kullanmıyorum artık hocam size kampanyadan para hediye ediyorlar sonrasında saçma bir kriter koyup iptal ediyorlar. Kartı kapattığımda tekrar aradılar 2 yıl kalma sözüne 5 bin tl bonus yatıralım diye rahat vermiyorlar yani bir türlü.