Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Boyum 1.85 kilom 70 ve yaşım 18. Şişme mont giymekten sıkıldım, biraz klasik giyinmek istiyorum. Sizce hangi model bana daha çok gider veya bu yaşta giymem abartı olur mu? Palto gibi boyu uzun istiyorum. Sanırım hakim yaka var mış diğerini bilmiyorum. Bu arada üniversiteye gidiyorum.

1_org_zoom.webp

af5317f4-86f7-4e5d-82fe-0836d15d7ed2-f2-4ff.webp

Öncelikle, giyimin yaşı yoktur. Her insan, her yerde istediğini giyebilir. Ancak toplumun bazı dayatmaları vardır, mesela 18 yaşında kaban giydiğinizde problem olmaz ama Brawl Stars tişörtü giyerseniz absürt duracaktır. Aradaki çizgi önemli.

Gelelim diğer sorunuza, hangi model size gider inanın burada kimse buna net cevap veremez. Tipinizi, vücut genetiğinizi kimse bilmiyor. En sağlıklı sonuç, gidip kendiniz denemeniz olacaktır.

Üstüne yakışan en iyi modeli mağazalarda deneyip alabilirsin. Ayrıca içinde rahat ettiğim sürece patates çuvalı bile giyerim. Demem o ki istediğini giymekte özgürsün. Kendini daha yaşlı hissediyorsan daha canlı ve pastel renkler tercih edebilirsin.

Giymek istiyorsan giy de denildiği gibi tasarımı önemli. Mesela kareli bir palto alırsan felaket kötü olur. Onun dışında 2. attığın görsel dize kadar uzun olmadığı için güzel gözüküyor.

Kafana göre takıl. Düzgün bir şey seçtiğin sürece sıkıntı olmaz. Bende bir dönem giyiyordum. Güzel duruyordu ama büyük olduğu için yanımda taşıması zor oluyordu, giymeyi bıraktım.