19.000 TL'ye Samsung S23 256 GB alınır mı?

Bütçe
19.000 TL

BlasTedWizard

Becerikli
2. el alacağım. Birçok kişi yurt dışı iPhone falan öneriyor. Arkadaşlarım hep yurt dışı kullanıyor da ben güvenemiyorum; sorun SIM olayı değil, toplama falan çıkar. Ben Samsung S23 almayı düşünüyorum. Yurt içi KF S23 şu an 19.000 TL. Ben birçok uygulamayı APK olarak kullanacağım için iPhone kullanmak istemiyorum. Xiaomi'yi çok uzun süre kullandım ve artık kullanmak istemiyorum. Ama S23'e de 19k verilir mi, bilmiyorum.

Şu an aktif olarak düz S23 kullanıyorum, batarya kısmında telefon aşırı yetersiz. Şarj aleti ile günde 4-5 kere orada burada priz ararsınız.

Kullanım günlükse öyle kameraya performansa çok gerek yoksa 22'ye A56 al.

Bendeki S23+ 250 devirde ve ortalama 9 saat ekran süresi veriyor ve ben o kadar kullanmıyorum bile.

Yani bilmiyorum, çok karışık ya. iPhone almak istemiyorum ama gidip 19K'ye yurt dışı 15 satıyorlar. Tam olarak belirsizlik içindeyim.

Keyfin hangisini istiyorsa onu al başkasına bakma. Bilgi istersen veririz fakat pişman olmamak için iyice araştır.

Kullandığım çoğu uygulama modlu. APK kullanmam gerekiyor, yani. S23+ S24 falan bu konuda iyi. iPhone'da herkes iPhone al, daha iyi Android şöyle böyle diyerek iPhone aldırmaya çalışıyorlar. Ve iPhone alırsam yurt dışı olacak.

S23'e kamera ve performans acisindan o miktar verilir ama cihazin bataryasi bayagi kotu. Onu bilerek tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…