Tamam abi ısınmıyor telefon, S22'deki dünyanın en verimsiz Samsung döküm 8 Gen 1'iyle daha verimli üretilmiş 6 Gen 3 aynı şey mi? Samsung'un orta segmentteki döküm başarısını zaten A56 gibi modellerde de görmüştük 1580 gibi kendi tasarım çipleriyle ki bu modelde de böyle. Kullanıyorum abi ısındığı yok oyun oynuyorum, internette geziyorum telefon bir kere ısınmadı elimi ısıtacak kadar bile ısınmadı hem de. Bu cihazın içindeki çip zaten amiral gemisine yönelik değil ki bu kadar ısınsın, normal verimlilik ve stabilite odaklanarak tasarlanmış bir çip. Pili de yemiyor fazla fazla ısı da üretmiyor.S22 kullanıyorum. Samsung dökümü çipe sahip. Bende aman aman oyun oynamıyorum ama cihazın ortalama sıcaklığı 47-50 derece. Bu sıcaklık günlük kullanımdaki sıcaklığı.
Ben sana Infinix gibi pazar payı düşük firmanın cihazlarını al demiyorum zaten. Bu cihaz yerine biraz daha farklı cihaz bak dedim.
Çünkü bu da S22'deki çiple benzer döküme sahip. Kullananların çoğunluğu ısındığını söylüyor (günlük kullanımda, oyun değil) ve bu da performans kaybı demek. Yani annenize sıfır kasmaz donmaz diye alacağınız cihazda ısınma sorunları yaşama ihtimaliniz var.
Her Samsung üretimli çip öyle değil ama bunlar sorunlu üretime sahip çipler. Kalın ve Vapor chamber olduğundan belki S22 kadar kötü olmaz ya da hissetmeyebilir ancak cihaz içerde çok ısındığından performans kaybı yaşayabilir.
Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum yani.
Mesela 20k bütçede M8 Pro 7S gen 4 çipli onu öneririm. Ayarlardan DNS yazın başka bir şey yapmazsınız.
Kullanmadığınız hakkında neden bu kadar yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Samsung döküm olan her işlemci "yanar" diye kafanıza bozuk kaset misali takılmış aynı şeyi tekrar edip duruyorsunuz. Uzun süre oyun oynandığında bile cihaz o kadar aman aman bir throttle yemiyor.
Önerdiğin POCO ve Xiaomi önce rezalet yazılımını düzeltsin. Android'deki en stabil ve en düzgün arayüz Samsung'a ait şu an.
Konu sahibine diyeceğim ise bence de 18 bin bu cihaz için biraz pahalı ama ısınma vs. gibi sorunları yok, elimde şu an cihaz onunla yazıyorum. Sabah 7'de şarjı 84'tü şu an saat 1 daha yeni 76'ya düşmüş. Güncelleme garantisi de uzun yıllar var. Alınabilir, zaten "büyüğümüze alınacak telefon" kavramını hayli hayli karşılayan bir şey.
Size AMD önerenler NVIDIA kullanıyor saçmalığı gibi bir şeye döndü konu.