S22 kullanıyorum. Samsung dökümü çipe sahip. Bende aman aman oyun oynamıyorum ama cihazın ortalama sıcaklığı 47-50 derece. Bu sıcaklık günlük kullanımdaki sıcaklığı.
Ben sana Infinix gibi pazar payı düşük firmanın cihazlarını al demiyorum zaten. Bu cihaz yerine biraz daha farklı cihaz bak dedim.
Çünkü bu da S22'deki çiple benzer döküme sahip. Kullananların çoğunluğu ısındığını söylüyor (günlük kullanımda, oyun değil) ve bu da performans kaybı demek. Yani annenize sıfır kasmaz donmaz diye alacağınız cihazda ısınma sorunları yaşama ihtimaliniz var.
Her Samsung üretimli çip öyle değil ama bunlar sorunlu üretime sahip çipler. Kalın ve Vapor chamber olduğundan belki S22 kadar kötü olmaz ya da hissetmeyebilir ancak cihaz içerde çok ısındığından performans kaybı yaşayabilir.
Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum yani.
Mesela 20k bütçede M8 Pro 7S gen 4 çipli onu öneririm. Ayarlardan DNS yazın başka bir şey yapmazsınız.
Tamam abi ısınmıyor telefon, S22'deki dünyanın en verimsiz Samsung döküm 8 Gen 1'iyle daha verimli üretilmiş 6 Gen 3 aynı şey mi? Samsung'un orta segmentteki döküm başarısını zaten A56 gibi modellerde de görmüştük 1580 gibi kendi tasarım çipleriyle ki bu modelde de böyle. Kullanıyorum abi ısındığı yok oyun oynuyorum, internette geziyorum telefon bir kere ısınmadı elimi ısıtacak kadar bile ısınmadı hem de. Bu cihazın içindeki çip zaten amiral gemisine yönelik değil ki bu kadar ısınsın, normal verimlilik ve stabilite odaklanarak tasarlanmış bir çip. Pili de yemiyor fazla fazla ısı da üretmiyor.

Kullanmadığınız hakkında neden bu kadar yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Samsung döküm olan her işlemci "yanar" diye kafanıza bozuk kaset misali takılmış aynı şeyi tekrar edip duruyorsunuz. Uzun süre oyun oynandığında bile cihaz o kadar aman aman bir throttle yemiyor.

Önerdiğin POCO ve Xiaomi önce rezalet yazılımını düzeltsin. Android'deki en stabil ve en düzgün arayüz Samsung'a ait şu an.

Konu sahibine diyeceğim ise bence de 18 bin bu cihaz için biraz pahalı ama ısınma vs. gibi sorunları yok, elimde şu an cihaz onunla yazıyorum. Sabah 7'de şarjı 84'tü şu an saat 1 daha yeni 76'ya düşmüş. Güncelleme garantisi de uzun yıllar var. Alınabilir, zaten "büyüğümüze alınacak telefon" kavramını hayli hayli karşılayan bir şey.

Size AMD önerenler NVIDIA kullanıyor saçmalığı gibi bir şeye döndü konu.

Tamam abi ısınmıyor telefon, S22'deki dünyanın en verimsiz Samsung döküm 8 gen 1'iyle daha verimli üretilmiş 6 gen 3 aynı şey mi? Samsung'un orta segmentteki döküm başarısını zaten A56 gibi modellerde de görmüştük 1580 gibi kendi tasarım çipleriyle ki bu modelde de böyle. Kullanıyorum abi ısındığı yok oyun oynuyorum, internette geziyorum telefon bir kere ısınmadı elimi ısıtacak kadar bile ısınmadı hem de. Bu cihazın içindeki çip zaten amiral gemisine yönelik değil ki bu kadar ısınsın, normal verimlilik ve stabilite odaklanarak tasarlanmış bir çip. Pili de yemiyor fazla fazla ısı da üretmiyor.

Kullanmadığınız hakkında neden bu kadar yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Samsung döküm olan her işlemci "yanar" diye kafanıza bozuk kaset misali takılmış aynı şeyi tekrar edip duruyorsunuz. Uzun süre oyun oynandığında bile cihaz o kadar aman aman bir throttle yemiyor.

Önerdiğin POCO ve Xiaomi önce rezalet yazılımını düzeltsin. Android'deki en stabil ve en düzgün arayüz Samsung'a ait şu an.

Konu sahibine diyeceğim ise bence de 18 bin bu cihaz için biraz pahalı ama ısınma vs. gibi sorunları yok, elimde şu an cihaz onunla yazıyorum. Sabah 7'de şarjı 84'tü şu an saat 1 daha yeni 76'ya düşmüş. Güncelleme garantisi de uzun yıllar var. Alınabilir, zaten "büyüğümüze alınacak telefon" kavramını hayli hayli karşılayan bir şey.

Ağzınla bin yaşayasın. Bana POCO gibi markalar öneriyorlar ki Android arayüzü dahi bozuk. Kendi arayüzüne reklam koyan firmalar. Hatta o M8 modeli neydi özelliklerinde NFC dahi yok 20 bin verip NFC'siz cihaz almak saçmalık daniskası. 18 bin çok olabilir ama vade farksız telefon satışı dahi yapılmayan bu dönemde alışveriş kredisi ile şansıma peşin fiyatına 6 taksit ile satın alım gerçekleştirdim. Yorumlarınız için teşekkür ederim konu kapanabilir ve umuyorum ki Samsung cihazların "alaf alaf yanıyor" şeklinde ki cümlelerinizden vazgeçer ve düşüncelerinizi değiştirirsiniz. Az daha ilerlesek 3 dakikalık bir arama yaparken dahi ısındığını iddia edeceksiniz.

Tamam abi ısınmıyor telefon, S22'deki dünyanın en verimsiz Samsung döküm 8 gen 1'iyle daha verimli üretilmiş 6 gen 3 aynı şey mi? Samsung'un orta segmentteki döküm başarısını zaten A56 gibi modellerde de görmüştük 1580 gibi kendi tasarım çipleriyle ki bu modelde de böyle. Kullanıyorum abi ısındığı yok oyun oynuyorum, internette geziyorum telefon bir kere ısınmadı elimi ısıtacak kadar bile ısınmadı hem de. Bu cihazın içindeki çip zaten amiral gemisine yönelik değil ki bu kadar ısınsın, normal verimlilik ve stabilite odaklanarak tasarlanmış bir çip. Pili de yemiyor fazla fazla ısı da üretmiyor.

6 gen 3 ile 8 gen 1'in dökümü benzer zaten: Dbu yüzden cihaz ısınıyor kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Kullanmadığımı nereden çıkardınız? Döküm kötü olunca istiyorsa G99 olsun fark etmez.
Ben her Samsung dökümü olan cihaza yanar demedim. Bu kötü dökümlü cihazlardan biri.
Ve buguı hiç stabil değil. Evet POCO/Xiaomi'de stabil değil ama burada One UI'ı yüceltmeniz komik. POCO'da reklam dışında fark hissetmezsiniz.
Zaten konu sahibi Samsung istediği belli yorumlarından. Gitsin o zaman alsın?
Kullanmadığım ürün hakkında bu kadar iğneleyici yorum yapmam zaten.

Samsung cihazların "alaf alaf yanıyor" şeklinde ki cümlelerinizden vazgeçer ve düşüncelerinizi değiştirirsiniz. Az daha ilerlesek 3 dakikalık bir arama yaparken dahi ısındığını iddia edeceksiniz.

Yanıyor kardesim yanıyor. Yalan konusmuyoruz burada. Fanboy gibi konusmaya gerek yok.
Standart kullanımda böyle.

Screenshot_20260410_152202_Device Info HW.webp

Yanıyor kardesim yanıyor. Yalan konusmuyoruz burada. Fanboy gibi konusmaya gerek yok.
Standart kullanımda böyle.

Eki Görüntüle 239888
İflah olmayan bir örnek. Bir de reklam dışında farkı yok demiş. Vay be "reklam" dışında. 20 bin verdiğim telefonun UI'nda reklam var. Fanboy olmaya gerek yok diye konuştuğun durumda haterlık yapıyor olman acınası derecede komik.

Konu sahibi alabilirsiniz A36'yı. Güneş altında mobil veri açık surfing yaptım daha yeni dışarıda full parlaklıkta. Telefonda hiçbir sıcaklık hissi yok. BugUI dediği yazılım da çatır çatır çalışıyor. Hayırlı olsun. 🙏

6 gen 3 ile 8 gen 1'in dökümü benzer zaten: Dbu yüzden cihaz ısınıyor kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Kullanmadığımı nereden çıkardınız? Döküm kötü olunca istiyorsa G99 olsun fark etmez.
Ben her Samsung dökümü olan cihaza yanar demedim. Bu kötü dökümlü cihazlardan biri.
Ve buguı hiç stabil değil. Evet POCO/Xiaomi'de stabil değil ama burada One UI'ı yüceltmeniz komik. POCO'da reklam dışında fark hissetmezsiniz.
Zaten konu sahibi Samsung istediği belli yorumlarından. Gitsin o zaman alsın?
Kullanmadığım ürün hakkında bu kadar iğneleyici yorum yapmam zaten.
Neden ısınmadığı konusunda yalan söyleyeyim? Ben milletin kötülüğünü, parasını çöpe atmasını mı istiyorum da burada yalan söyleyeceğim ısınmıyor diye. İstatistiksel ve sabit kalıba takılmış şekilde öylesine konuşuyorsunuz.

Ayrıca nasıl G99 olsa da fark etmez? Bu işlemcinin hedeflediği performans ne ki throttle yesin sıcaklıktan? Kötü dökümlü cihazlardan birisiyse neden Fortnite oynarken 60FPS ayarında ısınmıyor ve throttle yemiyor. Döküm kötü olunca fark etmez kadar cahilce bir cümle yok. O yüzden A56 gibi cihazlar mid segmentte hayvan gibi satıyor değil mi şu an. Kendi dökümleri üstüne bir de kendi tasarımları olan çipin donup kasıp patlaması lazımdı sıcaklıktan galiba.

Bir de hala dünyanın en küçük kasasındaki Samsung'un en kötü döküm yaptığı en verimsiz işlemcisiyle yeni döküm verimli bir işlemciyi bu kadar eşit tutuyorsunuz. Elimdeki telefonun ısınmadığını benden iyi mi biliyorsun? Bir de bir kişi daha buna kefil olmuşken.

Son düzenleme:
İflah olmayan bir örnek. Bir de reklam dışında farkı yok demiş. Vay be "reklam" dışında. 20 bin verdiğim telefonun UI'nda reklam var. Fanboy olmaya gerek yok diye konuştuğun durumda haterlık yapıyor olman acınası derecede komik.

Konu sahibi alabilirsiniz A36'yı. Güneş altında mobil veri açık surfing yaptım daha yeni dışarıda Full parlaklıkta. Telefonda hiçbir sıcaklık hissi yok. Buguı dediği yazılım da çatır çatır çalışıyor. Hayırlı olsun. 🙏

Neden ısınmadığı konusunda yalan söyleyeyim? Ben milletin kötülüğünü, parasını çöpe atmasını mı istiyorum da burada yalan söyleyeceğim ısınmıyor diye. İstatistiksel ve sabit kalıba takılmış şekilde öylesine konuşuyorsunuz.

Ayrıca nasıl G99 olsa da fark etmez? Bu işlemcinin hedeflediği performans ne ki throttle yesin sıcaklıktan? Kötü dökümlü cihazlardan birisiyse neden Fortnite oynarken 60FPS ayarında ısınmıyor ve throttle yemiyor. Döküm kötü olunca fark etmez kadar cahilce bir cümle yok. O yüzden A56 gibi cihazlar mid segmentte hayvan gibi satıyor değil mi şu an. Kendi dökümleri üstüne bir de kendi tasarımları olan çipin donup kasıp patlaması lazımdı sıcaklıktan galiba.

Bir de hala dünyanın en küçük kasasındaki Samsung'un en kötü döküm yaptığı en verimsiz işlemcisiyle yeni döküm verimli bir işlemciyi bu kadar eşit tutuyorsunuz. Elimdeki telefonun ısınmadığını benden iyi mi biliyorsun? Bir de bir kişi daha buna kefil olmuşken.

"Reklam" dışında fark yokmuş kardeşim ne uzatıyosun ya? SJHKQDHLQWJHKDQW.
Aldım hocam A36'yı teşekkür ederim görüşlerin için.