namespace

Gelişen
Selam herkese,

Anneme A17 aldık. Babam için yeni bir telefon arayışındayım ve Samsung Galaxy A36 5G (128 GB / 8 GB RAM) modelinde karar kıldım. Trendyol'da güncel fiyatı 16.499 TL. Yanına da görseldeki gibi kipgsm satıcısından kamera lens korumalı, ekran koruyuculu kılıf setini (710 TL) ekledim.
Bir de şarj cihazı olarak Spigen 45W adaptör alıyorum. Toplamda yaklaşık 18.000 TL gibi bir maliyet çıkıyor. Birkaç sorum var, yardımcı olursanız sevinirim:
Telefon seçimi: Bu bütçeye (16.500 TL civarı) A36 5G şu an en mantıklı tercih mi?
Kılıf & aksesuar: 710 TL'lik bu set sizce kaliteli midir? Kamera lens korumalı kılıflar çekim kalitesini bozar mı?
Şarj adaptörü: Spigen 45W bu telefon için uyumlu mu gelir? Yoksa ileriye dönük iyi bir yatırım mı olur?

Ürün linkleri:

Samsung A36 5G: https://ty.gl/2zpta5z8wt0te

Kılıf Seti: https://ty.gl/guce1r3d2rytl

Spigen 45W adaptör: https://app.hb.biz/2sKiVv2Qq6Ji

Yorumlarınızı ve alternatif önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

@Simon.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 yıl A13 kullandım normal kullanımda kasmıyor telefon. Yağ gibi akıyordu tabi ağır oyun açmadım hiç. A36 daha üst seviyesi sıfırı 280$ olması lazım 12.500TL yapıyor. Daha iyi telefonlar var mıdır? Belki ama Türkiye içi +4000 daha bence verilir global olarak düşününce. Şarj aletini Samsung'un orijinal şarj aleti alabilirseniz daha iyi olur yoksa bu telefon için o da yeterli.

1.5 yıl A13 kullandım normal kullanımda kasmıyor telefon. Yağ gibi akıyordu tabii ağır oyun açmadım hiç. A36 daha üst seviyesi sıfırı $280 olması lazım 12.500TL yapıyor. Daha iyi telefonlar var mıdır? Belki ama Türkiye içi +4000 daha bence verilir global olarak düşününce. Şarj aletini Samsung'un orijinal şarj aleti alabilirseniz daha iyi olur yoksa bu telefon için o da yeterli.

Orijinal pahalı. Bu şarj aleti olursa iyi. Evde orijinal var ama 25W. Kılıf seti nasıl?

Alinir, kullaniyorum guzel telefon. Fazlasiyla yeterli. Pili de uzun gidiyor. Kamera koruyucuya vs. gerek yok bence. Dumduz kamerayi kenarlarindan hafifce kapatan 100-150TL'lik bir kilif da yeterli olacaktir. PPS 2.0 destekliyse sarj aleti sorun yok, destekler. Ben de Spigen 47W var o destekliyor mesela urun sayfasindan kontrol edersiniz.

Fakat kameradan cok bir beklentiniz olmasin derim. Cok ortalama bir kamera. Kameradan beklentiye gireceginiz bir model isterseniz A36 degil. Ama kameradan beklentiye gireceginiz modellerin de arayuz, guncelleme destegi muhabbetleri Samsung kadar iyi olmayacaktir.

Alinir, kullaniyorum guzel telefon. Fazlasiyla yeterli. Pili de uzun gidiyor. Kamera koruyucuya vs. gerek yok bence. Dumduz kamerayi kenarlarindan hafifce kapatan 100-150TL'lik bir kilif da yeterli olacaktir. PPS 2.0 destekliyse sarj aleti sorun yok, destekler. Ben de Spigen 47W var o destekliyor mesela urun sayfasindan kontrol edersiniz.

Fakat kameradan cok bir beklentiniz olmasin derim. Cok ortalama bir kamera. Kameradan beklentiye gireceginiz bir model isterseniz A36 degil. Ama kameradan beklentiye gireceginiz modellerin de arayuz, guncelleme destegi muhabbetleri Samsung kadar iyi olmayacaktir.
Kılıf setinde her şey toplu veriyor. Ekran koruyucu kılıf, vb zaten kılıfta direkt lens var. Siz neler önerirsiniz? Kameradan beklentimiz yok. Teşekkürler, saygılar.

Etiketledigin icin tesekkur ederim. Telefon secimi olarak bence baba icin A36 saglam bir secim olur. İyi panel, verimli chipset, fena olmayan batarya omru. Gayet iyi bir secenek. Kilifin fiyatini begenmedim. Bence bunu al. Seffaf olmadigi icin sararmaz da. Lens korumasina gerek yok acikcasi. Bu tur markasiz urunler kameranin goruntu kalitesini dusuruyor.

Ekran koruyucu olarak bunu alabilirsin. Uygulamasi basit.

Sarj aleti olarak Spigen mantikli. Butcede daha iyisini goremedim.

Etiketledigin icin tesekkur ederim. Telefon secimi olarak bence baba icin A36 saglam bir secim olur. İyi panel, verimli chipset, fena olmayan batarya omru. Gayet iyi bir secenek. Kilifin fiyatini begenmedim. Bence bunu al. Seffaf olmadigi icin sararmaz da. Lens korumasina gerek yok acikcasi. Bu tur markasiz urunler kameranin goruntu kalitesini dusuruyor.

Ekran koruyucu olarak bunu alabilirsin. Uygulamasi basit.

Sarj aleti olarak Spigen mantikli. Butcede daha iyisini goremedim.
Rica ederim. Kılıf beyazı yok mu? Beyaz rengi olacak sanırım telefon. Sizce telefon rengi siyah mı, beyaz mı? Lens korumasına gerek yok mu? Peki neden?

Teşekkürler, saygılar.

İyi sosyaller dilerim.