Bütçe
19.000 TL maksimum

özkan2345

Uzman
Herkese selam, hayırlı bayramlar. Bütçem 15 bin ile maksimum 19 bin TL arası bir şey. Bana yurt dışı Samsung veya Xiaomi cihazlar önerebilir misiniz? PUBG'da 90 FPS üstü alması benim için önemli ve beni en az 3 yıl götürecek cihaz arıyorum. Aklımda POCO F6 var, nasıl, iyi mi? Önerilerinizi bekliyorum. İyi geceler, hayırlı bayramlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, hayırlı bayramlar. Bütçem 15 bin ile maksimum 19 bin TL arası bir şey. Bana yurt dışı Samsung veya Xiaomi cihazlar önerebilir misiniz? PUBG'da 90 FPS üstü alması benim için önemli ve beni en az 3 yıl götürecek cihaz arıyorum. Aklımda POCO F6 var, nasıl, iyi mi? Önerilerinizi bekliyorum. İyi geceler, hayırlı bayramlar.

Xiaomi 14t bulabilirsen 14t Pro al.

F6 zaten bir dönem 17ye bile inmişti TR sıfır olarak. Mi 14T ise distribütör garantili olanları en aşağı 24e falan inmiştir. Aralarında fiyat farkı var yani. Aynı fiyata bulsam Mi 14T alırım ama daha ucuza bulunacağı için POCO F6 mantıklı. TR için konuşuyorum. F6'nın yurt dışı olarak çok piyasası yok zaten 3, 5 ilan var onlar da pahalı. Yurt dışı olarak Mi 14T Pro alırım. Bulamazsan Mi 14T yerine 13t Pro bakarım ben olsam. Veya POCO F7.

https://shbd.io/s/FjWVMBrr şu güzel mesela hem TR, bütçe arttırırsanız bu çok güzel olur.

Xiaomi 14T bulabilirsin. Mümkünse 14T Pro bak.

Bu fiyatlara 14t bulunabilir gibi. F6 modeli de donanım olarak iyi cihaz. Ancak kamera olarak iyi bir model değil.