5

5124

Ziyaretçi
Merhaba

Bugün sizlerle beraber önümüzdeki 11 günlük Steam indirimlerine göz atacağız; hoşunuza giden bir oyun olursa satın alabilirsiniz.

Yakuza: Like a Dragon:

Lost: Judgment:

Warhammer 40,000: Space Marine 2:

Constraction Simulatör

Used Cars Simulator:

Detroid Become Human:

Stray:

Fallout 4

Hogwarts Legacy:

Back4Blood:

Oyunlar haftalık olarak güncellenecektir. Teşekkürler.

Construction Simulator almayı düşünüyorum bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim Steam yorumlarındaki çocukları dinlemek istemiyorum.

Bende var, oynadım. Gayet güzel ilk başlarda zor gelebilir ama oynadığınız zaman öyle bir alışıyorsunuz ki başından kalkamazsınız. Ufak tepek optimizasyon problemi çok ufak takılmalar var onu halen düzeltemediler. Konsol sürümünde bile var. Türkçe olduğu içinde zaten hiç zorlanmıyorsunuz.

İllaki Steam'den tercih eden kişiler Detroit alabilir. Yoksa Epic'de çok daha düşük fiyata alabilirsiniz indirimde.

Construction Simulator almayı düşünüyorum bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim Steam yorumlarındaki çocukları dinlemek istemiyorum.
Oyunu xbox storedan alsan daha uygun oluyor oradan almanı tavsiye ederim fakat beni sarmadığını söyleyebilirim. Çok isteyerek aldığım bir oyundu, oyun güzeldir belki ama sisteminin de iyi olması gerekiyor.