CS'de skin alıp Bynogame'den satabilirsin. Alternatif olarak %20-25 indirimle oyun hediye edebilirsin. Yeşil forumda bu şekilde çok oyun almıştım.

CS'de skin alıp CSFloat'ta satabilirsiniz. En az komisyon kesen sitelerden birisi ve güvenilir.

CS'de skin alıp ByNoGame'den satabilirsin. Alternatif olarak %20-25 indirimle oyun hediye edebilirsin. Yeşil forumda bu şekilde çok oyun almıştım.

ByNoGame'de komisyon yüzünden eriyor para.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 dolarlık skin alsam 10 dolara anca satabiliyorum, bir anlamı olmuyor öyle.

Hocam normalde 20 dolar olan bir skin ne kadara satılıyor, tahmini bir göstergesi var mı?

Doğru skini bulabilirseniz 3-5 dolarlık zararla geçirebilirsiniz. Bu skine göre 1-2 dolara da düşebilir.

1773418460934.webp

Mesela bu çıkartmadan Steam'de 4 tane 19 dolara alıp CSFloat'ta 4'ünü 16'ya satabiliyorsunuz, tahmini 3 dolar kayboluyor. CSFloat'tan karta çekim işlemini bilmiyorum, orada ne kadar kesinti yapıyor ancak büyük bir kesinti yapmıyor.

Ek olarak bu işlemde paranın çekilebilir olması için 15 gün falan gerekiyor. Çünkü aldığınızda 1 hafta takas banı oluyor ve CSFloat'ta sattıktan sonra da CSFloat bakiyesinde 8 gün beklemeye gidiyor para.

Doğru skini bulabilirseniz 3-5 dolarlık zararla geçirebilirsiniz. Bu skine göre 1-2 dolara da düşebilir.

Eki Görüntüle 232879

Mesela bu çıkartmadan Steam'de 4 tane 19 dolara alıp CSFloat'ta 4'ünü 16'ya satabiliyorsunuz, tahmini 3 dolar kayboluyor. CSFloat'tan karta çekim işlemini bilmiyorum, orada ne kadar kesinti yapıyor ancak büyük bir kesinti yapmıyor.

Ek olarak bu işlemde paranın çekilebilir olması için 15 gün falan gerekiyor. Çünkü aldığınızda 1 hafta takas banı oluyor ve CSFloat'ta sattıktan sonra da CSFloat bakiyesinde 8 gün beklemeye gidiyor para.
Bu siteyi atabilir misiniz bana karşılaştırma yapılan

Bu siteyi atabilir misiniz bana karşılaştırma yapılan

Bu iki siteden bakabilirsiniz. CSFloat'ta satarken itemin değerine göre %2'lik bir kesinti oluyor. Parayı karta çekerken de işlem ücreti alınıyor diye biliyorum ancak ne kadar bilmiyorum.

Bu arada ilk sıradaki şeylere veya item iyi satıyor mu diye bakmadan direkt atlamayın; satışı olan, yani likit bir item olması gerekiyor ki elinizde kalmasın.