Enes Salvatore
Çalışkan
Steam'de 19.75 dolar bakiyem var, bunu nakde çevirmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
CS'de skin alıp ByNoGame'den satabilirsin. Alternatif olarak %20-25 indirimle oyun hediye edebilirsin. Yeşil forumda bu şekilde çok oyun almıştım.
Hocam normalde 20 dolar olan bir skin ne kadara satılıyor, tahmini bir göstergesi var mı?CS de skin alıp CSfloatta satabilirsiniz. En az komisyon kesen sitelerden birisi ve güvenilir.
20 dolarlık skin alsam 10 dolara anca satabiliyorum, bir anlamı olmuyor öyle.
Hocam normalde 20 dolar olan bir skin ne kadara satılıyor, tahmini bir göstergesi var mı?
Bu siteyi atabilir misiniz bana karşılaştırma yapılanDoğru skini bulabilirseniz 3-5 dolarlık zararla geçirebilirsiniz. Bu skine göre 1-2 dolara da düşebilir.
Eki Görüntüle 232879
Mesela bu çıkartmadan Steam'de 4 tane 19 dolara alıp CSFloat'ta 4'ünü 16'ya satabiliyorsunuz, tahmini 3 dolar kayboluyor. CSFloat'tan karta çekim işlemini bilmiyorum, orada ne kadar kesinti yapıyor ancak büyük bir kesinti yapmıyor.
Ek olarak bu işlemde paranın çekilebilir olması için 15 gün falan gerekiyor. Çünkü aldığınızda 1 hafta takas banı oluyor ve CSFloat'ta sattıktan sonra da CSFloat bakiyesinde 8 gün beklemeye gidiyor para.
Bu siteyi atabilir misiniz bana karşılaştırma yapılan