high hopes

Uzman
MSI:
Arkadaşlar özellikleri güzel gibi görünüyor, bu fiyata içinde RTX 2050 ekran kartı var, fakat yine de pahalı gibi görünüyor, onun yerine 4 bin ₺ fark ile bu aşağı linkteki Acer'i almak mı mantıklı yoksa koymuşken 4 bin ₺ fazla koyup MSI'ı mı almak mantıklı? Karar veremedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Acer:
Bütçe normalde zaten 14-15 bin ₺ falan ama yine de 19'a çıkabilme ihtimalim var. Başka bir öneriniz var ise bekliyorum.

Son düzenleme:
Bütçe normalde zaten 14-15 bin ₺ falan ama yine de 19'a çıkabilme ihtimalim var. Başka bir öneriniz var ise bekliyorum.

MSI bu fiyatlardaki ürünleri çok limitli. Eğer 20'ye çıkarsan: Acer Nitro V 15 ANV15-51 59CJ NH.QNCEY.001 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
O bütçede kaldı isen: Lenovo Ideapad Gaming 3 82SB00SBTX R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD RTX2050 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri (RAM yükseltmesi lazım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo olanın batarya performansı nasıl bir bilginiz var mı? Sitelerde pek bir yorum göremedim.

RTX 2050 çok dandik bir kart. O model ise işlemcisiyle kurtarıyor. Batarya performansı aramayın hocam oyuncu laptoplarında. Hepsi Max 4-5 saat dayanıyor. Kullandıkça da batarya ömrü bitiyor zaten.

RTX 2050 çok dandik bir kart. O model ise işlemcisiyle kurtarıyor. Batarya performansı aramayın hocam oyuncu laptoplarında. Hepsi Max 4-5 saat dayanıyor. Kullandıkça da batarya ömrü bitiyor zaten.
O kart hakkında pek bilgim yoktu, herhalde zaten bu yüzden o kartlı laptopların fiyatları uygun. Peki sizin bir öneriniz var mı, biz ailecek kullanacağız, arada oyun, film gibi aktivitelere uygun, batarya performansı iyi bir laptop arıyoruz.

O kart hakkında pek bilgim yoktu, herhalde zaten bu yüzden o kartlı laptopların fiyatları uygun. Peki sizin bir öneriniz var mı, biz ailecek kullanacağız, arada oyun, film gibi aktivitelere uygun, batarya performansı iyi bir laptop arıyoruz.
Maksimum bütçeniz nedir? Ayrıca gaming laptoplardan iyi bir batarya performansı beklemeyin. Özellikle oyun oynarken prize takılı şekilde kullanmalısınız. Normal işler yaparken 2-4 saatlik bir batarya süresi görebilirsiniz.

Maksimum bütçeniz nedir? Ayrıca gaming laptoplardan iyi bir batarya performansı beklemeyin. Özellikle oyun oynarken prize takılı şekilde kullanmalısınız. Normal işler yaparken 2-4 saatlik bir batarya süresi görebilirsiniz.
Gaming olması önemli değil, şimdi 19 bine çıkabilirim.

Gaming olması önemli değil, şimdi 19 bine çıkabilirim.
O zaman büyük oyunları oynayamacaksınız. Buyurun;

Bunun işlemcisi daha iyi fakat batarya ömrü daha kısa olur. Attığım Asus'un işlemcisi ise bütün günlük işlerinize yeterli.