Bütçe
5.000 TL

Greyder

Çalışkan
Merhaba,

Elim 19 cm’den büyük; tam ölçümünü bilmiyorum. Günde en az 10 saat PC başında çalışıyorum ve mouse’u aktif kullanıyorum, hem iş hem oyun için. Mesai saatleri içinde 125 Hz’de, mesai sonrası 4000 Hz’de kullanıyorum.

Şu anda kullandığım mouse RAWM ER21 PRO; fakat ne yaptıysam yapayım, uzun süreli kullanımda serçe parmağımda ağrı oluyor ve bu rahatsız edici.

Razer Basilisk V3 Pro veya DeathAdder V3 Pro gibi modellere baktım ama kararsız kaldım. Elimi kesinlikle ağrıtmayacak bir mouse önerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Elim 19 cm’den büyük; tam ölçümünü bilmiyorum. Günde en az 10 saat PC başında çalışıyorum ve mouse’u aktif kullanıyorum, hem iş hem oyun için. Mesai saatleri içinde 125 Hz’de, mesai sonrası 4000 Hz’de kullanıyorum.

Şu anda kullandığım mouse RAWM ER21 PRO; fakat ne yaptıysam yapayım, uzun süreli kullanımda serçe parmağımda ağrı oluyor ve bu rahatsız edici.

Razer Basilisk V3 Pro veya DeathAdder V3 Pro gibi modellere baktım ama kararsız kaldım. Elimi kesinlikle ağrıtmayacak bir mouse önerinizi bekliyorum.
Uzun süreli kullanım dediğiniz o süreyi profesyonel oyuncular yapıyor günde zaten, onların bile ağrısı oluyor.
Yerinizde olsam eliniz için röntgen çektirirdim, sizinkisi çok yüksek ihtimalle uzun süredir günde +10 saat mouse tutmanızdan ötürü serçe parmağınızın orta falanks ve proksimal falankslarınızda aşınma meydana gelmiş.

Ellerimiz aynı boyutta yaklaşık 10 saatimi PC başında geçiriyordum.
DA V3 Pro kullanıyordum hiç zorluk cekmedim. Zowie EC1-C de önerebilirim.
Daha önce 3 mouse (Zowie EC1-C, DeathAdder Essential, A4Tech 750BF, )
750BF ise cok rahattı fakat eski bir mouse. O yüzden geçiyorum.
DA Essential'i kesinlikle önermiyorum.

zamanını daha cok iş için geçiriyorsan bence bu mouselara bakmalısın

Son düzenleme:
Ellerimiz aynı boyutta yaklaşık 10 saatimi PC başında geçiriyordum.
DA V3 Pro kullanıyordum hiç zorluk cekmedim. Zowie EC1-C de önerebilirim.
Daha önce 3 mouse (Zowie EC1-C, DeathAdder Essential, A4Tech 750BF, )
750BF ise cok rahattı fakat eski bir mouse. O yüzden geçiyorum.
DA Essential'i kesinlikle önermiyorum.

zamanını daha cok iş için geçiriyorsan bence bu mouselara bakmalısın
Şu an için şöyle bir karar verdim, eski DA V2 kablolu mouse vardı bende onu buldum evde. Gündüz mesai saatleri içerisinde DA V2'yi kullanacağım, akşam mesaiden sonra RAWM ER21 PRO'yu kullanıcam. 1 hafta böyle bir test edeyim, çünkü eskiden DA V2 kullanırken böyle sorunlarım yoktu (o zaman bu kadar PC'de aktif değildim, ondan dolayı da olabilir).

Uzun süreli kullanım dediğiniz o süreyi profesyonel oyuncular yapıyor günde zaten, onların bile ağrısı oluyor.
Yerinizde olsam eliniz için röntgen çektirirdim, sizinkisi çok yüksek ihtimalle uzun süredir günde +10 saat mouse tutmanızdan ötürü serçe parmağınızın orta falanks ve proksimal falankslarınızda aşınma meydana gelmiş.

Bileğimde bir sıkıntı var onu biliyorum ama serçe parmağımda bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum ama en müsait zamanımda gideceğim röntgen için. Mesela bileğimi birkaç saat kıtlatmazsam böyle sanki bileğimin içi doluyor gibi çok rahatsız edici bir his oluyor tekrar kıtlatınca rahatlıyor. Bilekte uzun yıllardır sorun var ama bir baktırmak nasip olmadı :)

Son düzenleme: