Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1900
Anker Q30 modeline bakanilirsiniz kulaküstü olarak. Bütçesine göre çok iyi kulaklıktır. Aktif gürültü engellemesi fena değil ve ses karateri yerinde bir kulaklık.
Anker SoundCore Life Q20i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q20i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q20i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Al rahatına bak.
Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Az üstüne bu, kulak içi istersen de altta attığım olabilir.
Jabra Elite 4 Active TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Jabra Elite 4 Active TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Jabra Elite 4 Active TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ankee Q30 modeline bakanilirsiniz kulaküstü olarak.
Q20I'nin daha iyi performans verdiğini duydum sesle ilgilenen birinden. Bu yüzden o daha mantıklı geliyor bana.
Q20i çok ara model gibi kalan bir ürün. Ben şahsen ikisini de deneyimlemiş biri olarak beğenmedim.Q20I'nin daha iyi performans verdiğini duydum sesle ilgilenen birinden. Bu yüzden o daha mantıklı geliyor bana.
Q20i çok ara model gibi kalan bir ürün. Ben şahsen ikisini de deneyimlemiş biri olarak beğenmedim.
Kullandığımda rahatlık olarak başarılı gelmişti. Hatta Q45'den daha rahat olduğunu düşünüyorum. Ses olarak Q30'u özellikle incelemedim ama Q20I başarılıydı.
Q45'i de hiç beğenmedim ben şahsen. Q30 ile devam ediyorum şimdilik.Kullandığımda rahatlık olarak başarılı gelmişti. Hatta Q45'den daha rahat olduğunu düşünüyorum. Ses olarak Q30'u özellikle incelemedim ama Q20I başarılıydı.
Q45'i de hiç beğenmedim ben şahsen. Q30 devam ediyorum şimdilik.
Q45 konfor olarak olmasa da -güzel bir EQ ile- ses kalitesi olarak başarılı buluyorum. Özellikle Bass çalarken çamur gibi olmuyor ses. HearID ise bence iyi değil, kulaklığın ilk halini ve özellikle Bass Up modunu da sevmiyorum. Ses sanki boğuk geliyor. Başarılı değil.