parzival

Uzman
Merhaba, telefonumun yavaştan bozulması sebebiyle yeni bir telefon almak istiyorum. Maksimum bütçem 19.000 liradır. Aklımda Redmi Note 13 Pro var fakat sizden de tavsiyeler almak istiyorum. Ben telefonda oyun oynamıyorum fakat genelde dizi izleme, sosyal medya kullanımı işlerini telefondan hallediyorum. Buna uygun tavsiye edebileceğiniz telefonlar hangileridir?

Bence Honor 200, Realme 12 Pro+ gibi modellere bakabilirsiniz.

Merhaba, telefonumun yavaştan bozulması sebebiyle yeni bir telefon almak istiyorum. Maksimum bütçem 19.000 liradır. Aklımda Redmi Note 13 Pro var fakat sizden de tavsiyeler almak istiyorum. Ben telefonda oyun oynamıyorum fakat genelde dizi izleme, sosyal medya kullanımı işlerini telefondan hallediyorum. Buna uygun tavsiye edebileceğiniz telefonlar hangileridir?

İkinci el olur mu o zaman daha iyi telefon önerebiliriz.

Eğer ikinci el tercih etmezseniz Nothing Phone 2a.

Bence Honor 200, Realme 12 Pro+ gibi modellere bakabilirsiniz.

Realme alınmaz yazılımı o kadar iyi değil ve hızlı ısınıyor.

Eğer ikinci el tercih etmezseniz Nothing Phone 2a.
Bana kalsa bu iki modelin de yüzüne bakmam, bu fiyatta yurt dışı Xiaomi 14T tercih ederim.

Bu iki arasından; ısınıyor falan demişsiniz, arka kamera avantajı sayesinde yine 2a yerine Realme 12 Pro+ tercih ederim. Oyun oynamak isteyen ısınmasın isteyen Poco falan alsın.

Bana kalsa bu iki modelin de yüzüne bakmam, bu fiyatta yurt dışı Xiaomi 14t tercih ederim.

Bu iki arasından; ısınıyor falan demişsiniz, arka kamera avantajı sayesinde yine 2A yerine Realme 12 Pro+ tercih ederim. Oyun oynamak isteyen ısınmasın isteyen POCO falan alsın.

POCO mu o daha beter ısınmıyor mu? Sorunu çözmüşlerse tamam ama POCO X3 çok fazla ısınıyordu. Doğal gaz faturası az geliyordu sağ olsun.

Realme alınmaz yazılımı o kadar iyi değil ve hızlı ısınıyor.
RealmeUI zaten OxygenOS, ColorOS'un fork yazılımı değil mi? OneUI'dan sonra en iyi Android yazılımı diyebiliriz. Neresi kötüymüş?

POCO mu o daha beter ısınmıyor mu? Sorunu çözmüşlerse tamam ama POCO X3 çok fazla ısınıyordu. Doğal gaz faturası az geliyordu sağ olsun.
X3 milattan önceki telefon, şimdikiler tamamen performans bazlı geliştirildiği için kameradan falan kısıp soğutmaya daha çok önem veriyorlar.

X3 mü kaldı ya? X7 bile çıktı. Çinliler herkes telefondan Pabci daha çok oynasınlar diye POCO X serisini üretiyorlar :D.

Honor 200, Vivo V30 ve Nothing Phone 2A cihazları beklentilerinizi karşılar. Marka olarak Xiaomi düşünüyorsanız yeni çıkan Poco X7 Pro tercih etmek, Redmi Note 13 Pro'ya göre daha mantıklı olur.